si comel n si ensem

Jumaat, 28 Mei 2010

kebengangan melampau2

dis is wat hepen to me since last nite. mmg geram gile ase. mcm nie la..klo kwn ko amek barang or something x gtaw korg pelik x?? korg akn tnya tok kpastian or wat bodow je?? so aku pn wat la kptsn tok tny..since my hanpon da smpai kedit limit (xley pkai) n tpn umah da osak, aku anta email la kt 'kawan' aku neh.. 2/3 hr ak lpa..dia xbls, then aku ckp maybe dia x g cc. tmbah merumitkn tpn hausmate aku pn xley pakai gak sbb registration error bkende ntah. then, last nite aku tgk dia ade post kt fb..baca2 upenye dia da ade broadband.. so aku pn bengang la, 'what the hell r u not replying my email' to aku shout dlm ht je la...sblm nie pn ak smpn je dlm ht..xde kuasa aku nk gado ngn 'kawan' aku tuh. hausmate aku chat ngn dia kt fb pkai akaun aku..ok, lama..xbls. then dia bls..ayat mcm bengang, weehhh..pehal??? ak tny nk taw je..bkn ak maki hamun dia ckp amek duit rumah. ssh sgt ke nk bgtaw sma ade nk pnjam ke ap ke..ktorg nk taw je sbb nk manage balance2 bill kt umh nie..lg dia nk slh kn ak ckp ak xbyr lg...ak ad kt cni lg kot,bkn nye ak da lari blk kg..ak xkn kua dr umh nie klu ak xsetel kn hal rumah la..dia ckp nk bank in duit, sorry ea..aku tny sbb ap tok taw, tok manage hal2 dlm umh nie..bkn nk mntk duit. x phm ke org ckp NK TAW, NK KN KEPASTIAN?? da gtaw 2 dah la..