si comel n si ensem

Rabu, 28 Julai 2010

bahana facebook

pic from yahoo search
kisah nie da 2 3 hr blaku, tp skng baru smpt nk cite. ahad lepas dpt jmpa kesayangan ku (dating). sonok sgt...kesayangan ku temankan aku tgk sorcerer's apprentice. best gak r cite dia...pastu ktorg g mkn kt carl's jr, aku suka carl's jr sbb kentang dia beso n best. then, ktorg g beli kebab...best sgt... pastu pusing2... try legging/dress/blouse (x beli pn..saje je). seronok sgt....bila bsama ngn buah hati kesayangan.

tp yg plg x best nye..bila dia stat bukak cite sal ap yg aku post kt fb, ok..aku da pelik. mana dia taw ap yg aku post padahal dia x pnh bkk fb dia. dia kte mber dia gtaw..wahh..aku da hot cket (cket je la). aku tny lg..ap yg dia taw? dia taw ke ap yg aku tulis?. dia bangkit kan sal dia ade janji nk bwk aku tgk eclipse tp x jd..( ea aku ade post sal 2 kt fb). dia kte aku suka post bnd bukan2, bnde personal, wat dia nmpk mcm jahat, post2 aku mburukkan dia. now i'm HOT. ak cba terang kan tp dia x mo dgr...argh...lantak la,kte hati ku. sakit sgt ht nie... dia pcaya kan mber dia smpai xmo dgr ap yg aku ckp... aku taw, kwn dia sgalanya bg dia after family dia.. tp jgn la mber dia bg maklumat palsu pn dia mbuta tuli je nk pcaya. skurang2 dgr la penjelasan aku jgk. blk umh..aku close akaun fb aku, bia lah x de fb pn klo ade wat aku n dia gado jea. then, si a (bkn nm sbnr-ak mention kt post aku sal sexual harrasment) msj..ajk kua mkn..sengal gila, aku kua dating ngn pkwe aku pn da lbk ms nie..ko lg nk ajk aku kua..da lewat kot. aku ckp je tros trg xnk. aku gtaw kesayangan ku...dia diam je, aiii..xkan x kesah kot...kang aku kua kang,ha!!!!. an hour after that, dia msj..sory syg..abg ttdo...what the LOVE!!!

esok nye,aku gtaw dia aku da close akaun fb aku..aku ckp kt dia btapa kecik ht aku,aku kesayangan nya.. tp dia langsung xnk dgr ap yg aku nk ckp..ap guna ak as kesayangan nye..then baru la dia sbuk nk concern psl aku..tny ap yg blaku, pujuk aku srh bukak blk fb (alasan-nt aku boring dok kt umh). bia la kesayangan ku, fb x penting..yg penting bg syg kepercayaan kamu, kamu lg nk dgr ckp mber kamu maka terserah la..kecil ht ini tp apakan daya...kamu pujuk lg...aku jelaskan pada nya, mmg aku ade post psl dia yg x mampu (bkn xnk) tunau kan janji tp sbb syg nye pasal..esoknye kamu dtg jgk tunaikan janji kamu. moral of the story: sy nk ckp betapa kamu syg kn sy..smpai snggup dtg smata2 xnk tgk saya nangis, bkn nye kam yg xtaw tunaikan janji (spt yg d katakan oley mber kamu..sy xpnh ckp pn). post2 sy...sume nye mbawa maksud btapa sy syg kn kamu n betapa sy bertuah memiliki cinta kamu. teka-teki yg bmain d minda sy: ada kah kawan kamu jeles dgn hubungan kasih kita?????...wallahualam...