si comel n si ensem

Jumaat, 23 Julai 2010

sexual harassment or being kind????

al kisah bermula smlm, aku keje katering..lama siot aku tunggu, kate soh dtg kol 10, damn!. lam kol 11 lbey/ 12 aku pn x sure..bru la ade owg..borink gile aku nunggu. ok that not the issue. ok la..aku kne g umh PM kt jln duta,ok...that still not the issue. ms nk tnggu kberangkatan ke umh PM tuh,aku godek2 la uniform yg akn ktorg pkai nt..what??? sume size L jek..mao paras peha baju tuh..tgn aku pn xnmpk nt..cm ne ak nk keje. ok now is the issue..aku pn tny la kt a(nama sbenar d smbunyikan tok ngelak kn blaku slh phm) kt mn lg baju sume d simpan aku nk crk size kecik. dia kt 'meh sini nk tunjuk'. wa...that kind enough, ak pn follow la...ntah ceruk mn dia bwk..ak x sdp atie dah, 'xde ap lah..dia nk tnjuk uniform 2 kt mn je,' ak ckp sorg2 lam ht. ok..dia tnjuk kt mn baju tuh, ak ingt dia nk blah la kan...bley plak dia landing montot dia kt kerusi buruk kt situ tunggu aku pilih baju tuh, 'dia tnggu sbb nk kunci pntu tuh' ckp aku lam ht lg (padahal pintu 2 mmg xkunci pon..saje nk sdp kn ht). ngah belek2 tuh..sume big size, ad la satu baju yg kecik cket (still big size). dia suruh aku try..ok ak try lm hati pnya la aku nk cpt blah dr situ. damn thing happen again...bila plak aku xpndai pkai baju neh.. ak tkpai2 carik lengan baju sblh lg..then ms 2 lah dia pgg tgn aku n tlg aku pkai kn baju tuh.. WHAT THE HELL!!!!!, tnp menuggu ms yg lama aku cpt2 blah...damn ko, xtaw halal haram antara laki ngn ppuan ke!!! nsb baik g jln duta aku ngn org lain..klo x cm ne la aku nk mhadapi situasi ini.  is this sexual harassment or just be kind..huhuhu, aku plh be kind..

blk umh aku gtaw my beloved..uhuk!!! cdey..dia wat bolayan..ak call dia x angkt, sakit nye ht aku..org da wat citra cinta dia cm nie dia bley diam kn je..than 12 midnite lebey cm 2 dia call.. (ak of cos la da majuk kn). tp cess btol la..dia x de ckp pape pn...then aku msj lg..aku ckp ht ak da broken dia wat x layan je bla ak bgini.. than dia call..dia x bc msj ak sbb ttdo. hampeh nye balak!!! dia srh ak crk keje lain, klo nk keje situ bwk member..jgn g sorg2..x abis2 dia mntk maap..dia care bout me...tp dia x bace msj tuh. huh...aku pe g.. nangis la..ingt kn da x pduli..da x syg. ms 2 baru la dia tkial2 tny itu ini..ckp btapa dia pelu kt aku..btapa dia syg kt aku..pkwe oh pkwe...sy taw kamu syg saya..sy pn sama..