si comel n si ensem

Isnin, 8 November 2010

tired week

mnggu lps mmg tsgt memenatkan smpai hr  nie lemau gile g keje. tp penat bjalan je la..hahaha. tyme bjalan 2 suka la,tp tyme nk stat keje 2 yg x suka...ase nk bjalan jea, xnk keje.

rabu
hr nie ktorg p pejabat kwsp n  pejabat socso, nsb bek kejab jea. lps g socso.ktorg rush g shah alam sbb my lovy2, nk byr denda buku (kes pinjam buku PTAR wat harta sndiri la nie). alang2 da g sana ak check skali aku pnye...waahhh..he...xde utang beb,kekeke.hurm...lpa lak ktorg lunch kt mn ea rabu hr 2???pk...pk...pk... argghhh...lpaaaa....owh,before g ptar ktorg g jusco...sbb lunch hour. ktorg mkn mcd kt jusco, gile lama x g jusco...ase nk golek2 je dlm jusco 2..huhuhu. then after ktorg settle kt uitm, ktorg g time square. nie my lovy2 yg excited nk pg sbb nk beli GUNDAM, padahal sabtu hr 2 bru beli ( da abis duit wat muka ngn kte, mrungut ckp kte yg abis kn duit dia..huhuhu). tp my lovy2, x beli GUNDAM 2, sbb aku bg advice yg mmbina srh dia beli next month,nt duit abeh....skng pn dok mrungut duit abeh,da beli GUNDAM 2 lg la byk dia nye merungut sesungut tu.

da abis bpusing gasing kt time square my lovy2 nk g sungei wang, crik suar keje aku. aku xmo, nt duit dia abeh (padahal aku da jatuh chenta kt suar voir kt jusco), OTW blk ktorg diam jea, my lovy2 diam sbb sedey xdpt beli GUNDAM. aku lak diam sbb aku geram kt dia,aku pnye la baik tny..awat monyok jea, da ckp elok2,bln dpn beli la GUNDAM 2, tp still monyok gak, aku hangin la.

nie lg nk cite kesah sedey, pagi nye dia ckp ok jea nk diner ngn aku, kire my lovy2 temankn aku mkn je la. da blk,dia srh aku tapau jea. aku ckp la,xnk mkn...aku xde selera mkn sowg2 kt umh. then my lovy2 ckp ok jea, WHAT??? aku da bg hint xde slera mkn sowg, xkn x phm2 kot...teman la sat, aku mkn bkn lama pn. aku da nangis2 da..cdey dowh,aku pnye la ckp ulg2 xnk mkn sorg2..dia wat x phm jea. pastu dia nk pusing blk, nk tmn aku mkn la...aku da nangis cm nie bru la nk g. pastu aku pn saje r ikut kpala angin taufan aku, konon nye nk men tarik tali r, aku ckp dia pg pn aku xnk trun mkn, aku da ngajuk dah. mak aih..dia slambe je pusing blk, amek kau..padan muka,gedik sgt..nk men tarik tali ngn hulk,mmg r ko melayang. aku pn msk la umh aku ngn nangis tsedu sedan..terisak2, saje je wat lmbt2 bkk pintu pgr, ingtkn dia nk halang ke nk pgl ke (slalu nye cm 2), tp xde pn...lam ati aku dok mgomel sndiri. aku lpk dpn pintu umh, saje xmo masuk..ingt dia nk pgl... walaweh...dia blah jea. aduh..syahdu pilu btol. aku msj,jem...x angkt. aku pn call, ckp2..gado2...pastu sreeeetttt...dia brek dpn umh aku. 'dah jom g mkn,' hehehe....syg agi kat aku upe nye. 'bdk kuat nanges, suka sgt nangis,bdk kecik,'. ckp la nk ckp ap pn...aku sengeh jea..hahaha. maka dgn itu berakhir la hr rabu yg penuh tragedi...

to be continued......