si comel n si ensem

Sabtu, 12 Februari 2011

jom gegar blog by citarasa rinduan


entry khas buat kak ayu.
sesape yang nak blog korang d-review,
ley la ke blog kak ayu neh...
simple jea syarat nye...just tinggal kan url blog korg kat blog dia..
cam ne nk tinggal kan???
adoyaiii....pandai2 la mau hidup...eheh!!!
okie... sile klik jom gegar blog anda untuk 
digegarkan... 
meh aku copy cket ayat kak ayu neh 

Oleh demikian, di pagi sabtu yang mulia ini…….kepada sesiapa yang mahu blog anda di gegar olehku…sudi-sudi tinggalkan url anda…insyallah…..walau sesibuk mana tanggungjawabku bergelar isteri, majikan, ibu, anak dan menantu……….pasti akan ku ambil sedikit masaku untuk memeperkenalkan blog anda kepada teman-teman semua
Caranya, seperti diatas…hanya tinggalkan url anda…tarikh tutup pada 03032011


owh...neway, jgn la just tgl kan url jea
walaupun kak ayu just suruh korg tinggal kan url je kan
buat la pape yang patut..
paling idak pun, just be her follower..
klo malas nak wat entry sal her intention la..
but, x elok le cenggitu...
bak kate ben ashaari.. it was a win-win situation
ok, moga blog aku neh akan di gegarkan nanti...
huhuhu