si comel n si ensem

Sabtu, 12 Februari 2011

new layout!!!

yeay...
akhirnye bjaya gak abis kan anime fruit basket
best woo...
ehehe...aku aci anime je sume best...
eh, hr nie bukan nak cite sal fruits basket
tp nak gitaw sal layout baru tok aku ne blog neh...
tengok....xcute kan???
hehehe....matlamat aku memang nak blog yang simple mimple pn..
huhuhu....

aku da buang music box and widget2 yang ntah pape...
tp ade lg la widget2 yg ntah pape yang aku sayang nak buang
nape aku buang sume tuh????
sbb aku nak myenang kan bebudak blogwalking
nak ber-blogwalking kat blog aku neh
aku pn suke blogwalking, so aku paham ap rase nye
klo ade lagu2 n widget ntah pape tuh.
dorang sume tuh bukan stakat membingitkan telinga
tp also,melembabkan lagi lappy...btol x???
hehehehe....
so as a result...aku made my blog simple mimple jea...