si comel n si ensem

Selasa, 26 April 2011

contest : seindah senyum mu ibu

sempena hari ibu yang da nak dekat neh aku nak wat satu contest nie.. sebenarnye da lama da aku nak wat contest neh...tp takut tade yg bminat..huhuhu. da nama hari ibu, kompem2 la contest nie de kaitan ngan ibu, mak, umi, mama, pape je la yang korang panggil kat org yg melahirkan korang tuh. aku harap ade la yg nak join ea. aku sebenarnye windu mak aku, windu gile...tetiba tpikir nak taw sal korang ngn mak korang cm ne.



cm ne nak join??
x susah mana pn...
1) korang ley follow aku klo nak, klo xnak korang xyah follow... tp aku akn follow korang jugak [sbb aku nak kenal ngn korang], tp potensi tok follower menang tuh beso cket la...hahahah (keji tol).

2.sile letak tajuk entry 'semanis senyum mu ibu contest by yan'

3.letak banner kat atas tuh n backlink ke entry nie.

2. wat satu entry pasal korang n mak korang [ak nk knl korang]..cite la pape yg patut cket, nape korang sayang mak korang dan sweet memory korang bdua. letak la gambo korang ngn mak korang yg paling sweet ea..

5. tag 3 orang rakan blogger, pastu gtaw r dorang.. x aci la korang nak menang sorang.
6. hantar entry pyertaan korang kat ruangan komen ea....

antara hadiah-hadiah yang bakal menanti pemenang:

saya akan pilih top 10, dan 3 pemenang akan di pilih oleh puan juri [seorang ibu].
saya akn review top 10 tuh kat blog sye ea.....[paling malas copy paste entry korang...huhuhu]

owh....hadiah nye??? rahsia....baru la gempak cket [erk....tp jgn xde sape nak join lak],
senang cite...hadiah tu lbey dr rm10...erm...kite kasi up lagi... [ tgk pada pyertaan, kalo korang nak adiah best...gebang2 la kat sume blogger tok join]




TARIKH TAMAT PENYERTAAN: sebulan dari sekarang...
nape sebulan??? supaya korang ley pose gamba se-unik2 nye ngn mak korang...hihihi
contest nie akan tamat pada 26/05/2011 

KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN PADA 
31/05/2011  




Photobucket