si comel n si ensem

Isnin, 12 September 2011

bercakap sila guna otak..even bergurau skali pon!!!

assalamualikum...

sbelum merapu2,entry haruslah dibuka dengan salam,mn taw ley sejuk kn hati yg tetiba hangat semacam dek tbaca komen sorg kawan terbaek en.pkwe kat FB. aku ad mention before sal aku da terasa mcm mls nk ber-facebooking d sebabkn someone wit some komen. tp bla pk2 kn..its FB dudes,and u cant control people's mouth ( waaahhh...melayu d english-kan ).

yg aku plg x suka bla org konon nak bergurau senda bajet aku ley terima even aku bls blk dengan senda gurau..org tue cakap sal en.pkwe mgatal blakang aku,ade awek lain, akan kawen ramai. bro...lu nak bergurau pon agk2 r..lu suka ke wa gado2 ngan wa punya balak sbb lu, wa bukan ap...cakap2 tue kekadang satu doa, even xde sape taw bape pratus cakap2 lu tu yg akn d angkat menjadi doa, tp agk2 r der. kalo org slalu approach awek ko ckp sal bnd2 hangat cam ni..ko agk awek ko akan sentiasa dingin ke?? hangat gak..

memula aku x kesah pon...tapi kalo ko dok komen mcm aku nie useless gile, kwn ko which is pkwe aku tu mmg azab gile dapat aku,bajet sengsara spanjang masa mmg aku hangin la. hangin tahap nak jea aku tepon soal siasat pkwe aku ap bende yg dia dok gebang kat member dia tuh. aku taw dia bercerita which is not all.. and org2 yg akal pendek keje nak jeles je sbb ktorg da lbey 3 taon bsama cepat jea wat spekulasi yg konon ktorg bsama pn sbb pkwe aku byk berkorban makan hati ngn aku.

erk...ok dah mlebey...
aku xsuka,aku xsuka org ckp sal org ketiga lam phubungan ktorg, aku x suka org ckp.. ala...kalo ade jodoh,kalo xde xkawen gak. itu ayat org dengki tgk ktorg sng..ayat nak tnggu tgk ktorg clash. aku benci manusia cam tu. erk...mlebey lg..kwn en.pkwe xde la cm tue..aku taw dia bgurau,cma sila la bukak topik lain juga..andai 1st time ko tgk aku cool je layan gurau senda ko tue...yg ke 4 dan ke 5 sila la tukar jln cerita sblm aku sembur ko...ok?? aku respect sume org yg penting dlm hidup pkwe aku, even aku ase at the 1st sight aku xsuka org tue..aku akn cuba tok suka dia,mengenali dia...

Photobucket