si comel n si ensem

Sabtu, 24 September 2011

My engagement: theme colour

Yes I know I’m over excited…hover sgt2!! Tunang pn nk berkaler2 theme bgai kn.
Heii..!!! suka hati I la, yg u nak jeles tu nape? U xde ea? Hahaah…ok gediks…bru pas bace artikel lola lam intrend..
So update entry nie pn ter-ikot gaya lola..hihi.

Ak de cite sblm nie sal aku nak tema tunang aku wane peach kn?? Siap dok pikir nie kalo cat umah wane cream ke..mesti naik r wane  peach tue. Tp harapan x kesampaian sbb bru perasan majlis kawen member aku pn wane peach gak..xpe lar, I ngalah…hehehe, besides aku kn tunang jea…so harus la mengalah pada yg nak kawen kn, heeee…….

peach yg sgt cumil..but now i fall in love wit baby blue..
so long peach..till we meet again...

So decide to choose wane febret en.pkwe which is blue..
Hurm…memula terbayang wane turqouise…but it a bit greeny cket kn…turqouise kn combination of green n blue..but more green than blue… kn3??
Aku mn taw..pada mata kasar ku yg rabun sebelah nie gitu lah gaya nye.  Ttiba ase mcm xnk lah turqoise,boleh?
Heh…

kan agk kehijauan dr kebiruan tue...
herm..

Pastu google2 for the colour palatte,tu dia…wane peach, telan ayaq liuq je la eh. Nk tgk combination kaler peach yg cumil2?? Mn taw kot korg nk wat theme tok wedding ke..

Pikir2,google la wane baby blue…uish, byk gak..cumil2 lak tuh. Then jumpa neh…
Baby blue + silver
Suka…heart kat this kaler even lg suka kaler peach..huhuhu,… ha!! Da taw wane tema aku kn?? Pasni jgn nak wat kaler same ngn aku lak… erk, nie for those yg sekampung ngn aku la..xpn member2 uitm tuh,batch aku r…org lain aku x kesah.  So, korg jgn curik idea aku taw…eh, bkn ad copyright pn kn? Ap la aku neh..padahal aku  pn copy google jek,idea org lain gak..huhu. ok2, korg ley amek idea neh tp tnggu r pas aku da tunang, ek3??? Pleaseeeee…. (^_^) arigatoooo.

baby blue..even da g usha kain kat jackel...



baby blue silver...heart sgt..


letak byk2 supaya korg nmpk ap yg aku mksudkn..
huhuhu...


So baju aku nanti, combination of this kaler.. baby blue tok the skirt, silver with sky blue or maybe powder blue/baby blue lining tok top,, hah!!! Cam no tuh??
 Hahaah…kte tgk la nanti bjaya ke x kn??


Photobucket