si comel n si ensem

Ahad, 4 September 2011

yea yeah...mahu tunang!!!

assalamualaikum...

memula nak ucapkn selamat hari raya buat yg terbaca entry neh... maaf andai blog nie
mengundang amarah di hati...huhuhu
erm...xnk tls entry pepanjang pn sbb nk tgk inuyasha the final act..hihihihi.
entry sal raya xde la kot..mls lak nk tls lgpn gamba xde..anak sdara aku yg sgt btuah tuh terdelete all the picture....cedeyyyy tp xpe la,nk cite sal aku da nk bertunang...muahaha...

of kos from google


erk...xtipu okey!!! nie btol2...
hurm...tp lambat lagi sbnarnye....a year lg...so wadefakh yg aku g suka sgt tue kn? sbb sblm nie if tny en.pkwe jawapan dia sama jea...dua taon lg! which mean taon 2013 la kn? tp hari tuh ktorg gado...
gado besar2an.. gado yg dia merayu2 mntk maaf pn aku xde ase pape kat hati. gado tahap dia call x benti2 smpai bateri tepon aku abis pn aku wat x reti jea.. aku bukan gila nak wat dia cm tu, dat not me.. cma aku xley time ap yg dia ckp. even dia ckp dia x sengaja ckp cm tuh, its out from nowhere... wateva! aku xley time.. otak aku xley nk proses pape..aku nangis tnpa henti even masa tido pn air mata aku ley meleleh2...

ap dia ckp?? nape cm tuh skali?? bia la rahsia.. aku pn taw dia stress, n aku senantiasa menambahkn stress dia...da kira beruntung dia da byk bsabar ngan aku. aku da maafkn dia pn cma hati aku bengkak lagi... amek masa seminggu gak la baru aku btol2 ok blk ngn dia, kalo x.msj pn nk xnk jea...ckp pn cm tu jea.. kekadang aku x angkat pn,x bls pn msj dia, sian dia....he not mean it..puas dia mntk maap,tp aku xley ckp yg aku da maafkn dia...tp da pn,smlm da kua ngn dia..da ok da..sminggu je...

then, raya ketiga kot...aku kua beraya umah memember lama....dok dgr dorg cite sal nk kawen sume...  was like...smileeeee, tp dlm hati..tok sah cite r, xde r jeles ap,xde r smpai..'owh,sume da nk kawen so aku pn kne kawen,' cma..bila da umo cm nie..dgr org len hepi2,agk sedey la...memikirkan aku kne tnggu 2013,lama..... tp xpe,aku da ckp pn kt en.pkwe yg aku akn tnggu... :(

blk dr beraya,aku call en.pkwe...bercerita psl kbahagiaan org dgn nada suara yg sgt lemah... muahaha...
masa nie baru nk ok dr gado..saje je cite2,en.pkwe sgt x suka cerita sal kawen...so cite cket je la, xde nye mengada merengek pksa dia nk kawen ke sume. then tatau cm ne g ckp ngn dia why not kte tunang staon.. tunang 2012,kawen 2013...dia bls ap tau?? ok...bley kot cm tuh...so aku pn sgt2 teruja, aku suggest raya pose taon depan, dia ckp ok gak...hihihi...hepi! cma xde la hepi sgt sbb bkn ley caye sgt dia neh.

then dat nite msj2 ngn dia...ckp ngn dia today i was so hepy. dia tny nape? ak ckp la sbb siang td. he was...nape ngn siang td? aku pn mcm da...Hati ini hancur dan luluh kerana mu
Hati ini hancur dan luluh kerana mu. ak bls r,ckp da lpa r tuh, ru je nk hepi2...xpe la..
then dia bls...xde la..abg ingt,insyaAllah hujung taon depan kte tunang. aku pn melompat2 kegirangan la wlo pn bg org lain xde ap la sgt sbb lambat lagi kot...staon lagi. huh..aku nye suka la..

but, wait2...ujung taon depan???? raya kn dlm bln 7/8 cm tuh...hurm..
gtaw dia,dia gelak jea...ujung taon la tuh... deyyy....
ok, i'm hepy...but start from now on da xley membazir..kne jimat2...byk bnd kne grab for myself before tunang...my wish. erk..jimat2 tp smlm abis 400 gak la, g beli external hardisk,cd anime, earfon baru, speaker..
baju..hurm....en.pkwe kate xpe tok dri sndiri kne ade gak...jgn nnti duit abs xtaw kmana tp simpan tue ttp kne simpan jgn licin je ttiap bulan... hurm....
bek bos....
pn dr pkcik google gak...

Photobucket