si comel n si ensem

Rabu, 9 November 2011

Windu nak berbelog tapi…

Assalamualikum…

Lama benar ase nye x update entry kat blog neh..huhu, bkn x nak…
Hari2 kot bukak blog neh..try2 nak post tp x dapat..
Dey3!!! Nie bukan alasan la.. nie btol2 neh…
Erk…tp mmg la kekadang tuh liat cket la, tp still ad ase nak update… ngakk tipu dong… tp…..

Apakan daya, laptop da uzur xnak bagi kerjasama ( mood cdey…di iringi alunan lagu cdey as background). Biasa la, klo nama da tua kn, mmg ad jea yg x kena..nie lptop ak kne virus kot. Yea..yea.. taw la virus tuh bkn masalah besar pn. Aku da nak format pn, bg mengjahanam kan virus2 kat laptop aku neh..tp, uhuk3…cdey. Laptop aku da xle nak read cd da…kot kalo masuk cd installer lam tmpt cd tuh kan…xde pape yg blaku pn…cdeyyyyyy…. Huaaa…

Yg lg tensen nye keypad laptop aku pn barai gak..ad keys yg xley tekan…tertekan ea sbb xley tekan..hurm….
So mmg sah2 la aku xley nak naip kan??? Tp still ley taip pakai virtual keypad ke mnde alah ap ntah…owh, screen keyboard. Tp… si virus tu jeles okeh!!! Nak naip gak… aku klik ‘o’, dia kua ‘=’. Aku taip tensen dia kua ten’’’’’’’’’’’’’’’sen’’’’’’’’’’’

from google


Wah…virus tuh lagi tensen dr aku rupe nye…haissshhh…. Aci nampak cursor jea dia msti nak kua mndalah ‘’’’’’’’’’’’’’’ nie… tensen hokeh… aku pnye la nak hapdet sal keje2 tunang neh..
Tp apakan daya….sabo je lah.

Thnx la wat sesapa yg dok BW sambil merewang2 kat blog aku yg bersawang pawang neh. xde pape cite terbaru. Tp sonok hokeh… da sribu lbey org masuk blog haku, hehehe…. Ea la, aku lame…
Tp suka hati aku la…korg len la, stakat sribu neh ap la sgt kan?? Korang nye reader da ratus2 ribu. Korg nye follower toksah cakap la…belas2 ribu. Tp kn…blog aku smpai sribu lbey tu pn ase nye sbb ad yg google2 sal hal tunang2 neh..so terjumpa la blog aku kn? Pastu excited r bukak ingtkn byk nar info, skali hampa..hahahaha.

Ok aku mntak maap, nie blog peribadi. Aku x pndai nak impress readers since blog neh jadik tmpt aku luahkan ap yg aku rasa jea…
Byk y aku nak hapdet sal tunang, nikah kawen, bla2.. emo bagai, sal keje x d lupakan..tp kne betol kan laptop dlu…huhuhu.

Erk…heeee….. nie pn curik2 naip pkai pc opis… heh..
Sorry bos, saya blur. Sape soh boss bagi keje yg saya xnah buat.. kompem2 saya cirit 40 kali ulang alik masuk toilet sbb saya mana la penah design mndalah tue. So demi ilang kn tensen saya…saya wat keje yg tade kaitan..heh!!! ok, tue alasan jo!!!!

P/s Pasnie nak hapdet kat ne nak carik ready made baju tunang yg best..



Photobucket