si comel n si ensem

Isnin, 19 Disember 2011

hari ni start keje lps sminggu g kursus


Excited??nah...nangis je,sbb konon merajuk ngn pkwe tp sbnrnya gedik sbb da lama x ase di pujuk, d manja mcm ank kecil. Semenjak keje bmesra mcm tipikal couple bru nak up da xde da..skali skala rindu gak kn. Blk keje da tbongkang layan lelap,bkn aku tp dia. Msj jarang sgt,tpn apatah lg..mau ny aku x meletop. Tambah haru sbb pelamin mini anganan ku musnah..tmbah luluh hati lg la ase mau d pujuk. Dia di atas ak di bwah..erkk, department dia level 5 ak pula 4..jd keje ak msj dia..x bls ak msj lg..sian dia..produktiviti keje hr tuh sdikit merundum. Ak?? Tgk gmb kt ats..sharian lukis gmba tengkorak jea.. da ase metal sgt da,padahal..hingus meleleh2.

Sblm blk da warn nak g diner dlu,ak plh uptown..saje nk pekena steak murah kat pirate tambah saje nk bls dendam. Dia blk lmbt, kne mrh ngn bpk dia..pdn muka. G keje esk dia membebel ak wat muka toya,pastu wat lg.. aku byk skill tsimpan. Klo ckp baik x jln, ak wat sad puppy dog eyes, xjln gak? Trk muncung 14km smbil merajuk2 mnja,x jln? Leleh2 air mata,kompem jln. Kot time tue dia sengugut xjln..kasi raung2 sket..esak2 kasi kuat..kompem jln. Ok tipu..aku kalo nangis xde der nak blakon neh..kompem btol2 nye..

Blk..da ok, da senyum gelak2 siap kepit kepala dia bwh ketiak kasi bau aroma spanjang hr..sbb ko aku x lunch..lapa kot!!! Hati da bbunga2, xde nye nk pksa dia g uptown..just nk mkn sama jea..mamak pn jadi la. Skali dia ofer bli beger otai tepi jln jea..owh sweet!!! Nie kalo aku jln hempas2 blk umh..konon merajuk kompem dia bia je. Arrrgghh... Pkai wedges super tinggi kot ( bg aku la ).. jln hempas2 menuju kereta..merajuk bia berpada.. dr sakit kaki menapak, bek aku dok diam2 lam kete. Dlm hati smpt lg doa harap2 dia stop old town ke kejab..dpt hirup mee kari pn jd la.

Skali elok je kete landing kat bahu jln. Tros kua dr kete x ckp pape..ttp kete pelan2, nk memberontak pn kne pndai..kete org bru cat,kang salah hempas ak y di hempas nye ke jln..haru beb,wlo dia xde rekod jenayah..tp bwaspada adslsh perlu. Abg tny nape??? Aku blah je x ckp pape...huh!!  Smpai umah masak sadin...nasib nasik semalam elok lg...

Smpai skang dia xde tpn ke msj ke tny nape aku blah bdoh xde ckp bubye love u kis tangan...aaaarrrggghhh...

Tpn x angkt lak..org tua pn xde tdo awal cm dia neh...

In the end, pdn muka ak!!! Keje nk mberontak jea... Kang kne tgl haru!!

Taw takut!!! Klo da syg wat perangai lelok!!!! Sian pkwe ak dpt awek superb gedik extra degil extravagan mgada... Huishhh...

Published with Blogger-droid v2.0.1