si comel n si ensem

Isnin, 20 Februari 2012

company trip 2012

Aiiiiii...uhu...mcm ad yg nk menyahut sapaan ak je gaya nye. Erm...ekceli entry neh bkn nk cite sal company trip mahu pun meketakkan gmbar2 masa kejadian pn sbb ny....xpegi pn lg, hueh hueh hueh. InsyaAllah bln 6 nt kot..

ke mana???

Tatau lg...hahaha, ok2.. jgn stress2. Ad a few tmpt yg dorg da hightlight, ktorg as pekerja yg bdedikasi kne isi borg kaji selidik gitu tok pilih ktorg nk g mn bdasar kn list y d beri. Then, pilihan akn di buat bdasar kn undi tertinggi, gitu....
So, antara tempat2 yg tsenarai ialah...........
- krabi
-manila
-ho chin ming
-shanghai
Jakarta/bandung

Hasil gossip-gossip around d opis, rmai y nak pg krabi..sy ok je mana pn.. huhuhu. Eh...la......main point yg nk d fokuskn sbnrnya mnde len. Mamat boncit buah hati penambah lara msj (walo satu opis,tp sbb level len2 maka khidmat digi msh di perlukan), ckp klo g shanghai mcm best, so bley la kte join. Ak ckp xnk..aku nak g australia memandangkan ujung taon nie dia nk g sana smpena adik nye konvo, x bwk aku lak teww,mencik!! Pastu dia ckp r nt g aus masa honeymoon taon depan(mcm ea je kawen taon dpn).

Permesejan terhenti sbb g gossip ngn akk sblah plak... (Ak byk keje key, cma mood nk wat keje je x byk)

Ok, da abis gosip,smbng msj.. ak bls r ckp taon nie dia da g aus taon dpn nk huneymun kt aus lg..xboring ke??? Pastu dia bls...... G ngn ayg mn boring,ley tengok ayg tergolek,tgk ayg ckp kelantan ngn mat salleh. Huh!!! Memang! Ak kt sini pn jarang ckp kelantan, pehal nak g aus ak over excited nk cakap klantan lak...huuuuuhhhhhh!!! Dan lagi satu, ap hal lak ngn ak tergolek? Pehal aku nak tergolek kt sana? Sebesar2 alam nie tok ak tergolek..pehal kt sana time huneymun yg ak nk tergolek?? Ok pening...x pyh pk pn sbnrnya. Pastu dia ckp, klo g round europe best gak..bag pack. Ok skali lg...huuuuuhhhh!!! Nk kawen pn smput, tertunda2..byk plak duit nk berbag pack bagai. Aku tanak bag pack mkn biskut kering air kosong, megi sbungkus share 2 orang..tanak, aku rela huneymun dlm blk je smpai lebam.eh.

Published with Blogger-droid v2.0.2