si comel n si ensem

Selasa, 28 Februari 2012

No shopping, but hunting for baju kawen can r???

Erm...entry xde kaitan ngn tajuk...tp xtaw nak letak tajuk ap.. muahaha..
Hr tu ad tny dia sal bley x aku start2 planning for our wedding, erk..aku ad cite kt entry dirty soap part 2 psl nie..
Dia da bsetuju...ok je..stakat survey2..xde la g beli brg bagai kn...staon lg kot!!
Kira plan la..nk mjlis mcm ni baju mcm nie bla bla bla...jog down all d thing dlm buku, tu je la kot.

Lg pula..aku mmg ad buku yg...not so diary sbb apa bala sume aku tulis kt situ.. resepi, design tudung, design baju raya, shopping list,bajet bulanan, hutang (all d bills), minit meeting pn kekadang tmasuk sekali. Erk...aku mmg ad planner khas tok kegunaan keje. Tp kekadang time bkejar nk g meeting tu capai ap dapat je...ehehe...


Cop2, ni bkn planner aku, nie cilok google. Planner aku lg manthop...erk! Hee....
Sebab kucar kacir segala mak nenek scribble ad dlm tuu, nk tgk??? Ehe.... Bla da ad official wedding planner la kot. Klo ase nk tunjuk...muahahaha


Pic:google
Owh, td ms balik opis pesan kt dia suroh larang aku shopping bulan nie, n aku mmg x sediaksn bajet shopping pn bln ni. Sbb nak save duit lbey cket. Uhuu...why??? Sbb ingtkn nk belikan something tok diri sndiri smpena bday next month.. erm... X decide lg nk beli ap.. nt la cite next entry..boley??? Hehehehe...


Dia siap perli tuh... Boley ke aku hidup sbuln x shopping??? Huh.... Kte da menanam azam dia plak cm tu. Xpe2... Shoppi
ng betolll..erk, tp ritu baru je tgk kemeja jeep kt sogo, uhuk3!!! Cobaaannnn...gambbate!!!!

Pastu kn, td bru je msj tny bley x klo ak beli siap2 kain tok wedding nt ?? Simpan dlu...kalo x jadi pkai pn,bley wat raya,baju g kenduri kwn2 kawen (sadddddd), wat g opis...mcm2 la. Lgpn, nt kn nk kne pkai byk kain.. baju family, baju bridesmaid, baju bla bla bla...so kalo beli segedebuk mmg gugur la bulu ketiak,ye dak??? Hahahah...bru je ckp xnak shopping kn??? Xsmpai sehari da ad idea nk shopping..huhuhu.. aku ingt dia nk ckp xbley la...dia just ckp ok je, klo yg bead2 tu xyah beli lg..takut nt ad design yg lg lawa.. ok, bek boss sy yg menurut perintah!

So lps nie....lets survey kain lak.
P.s : org len dlm masa staon nie gigih ber-diy kn??? Dulu cm rajin gak, pastu tetiba ase malas...hahaha...beli je la sume, ehe...