si comel n si ensem

Ahad, 25 Mac 2012

Sy suka Besar dan pendek (entry x lucah)

Entry sengal..maaf adalah dalam 13sx kot. Dont worry blom smpai 18sx lg piawaian nya..semalam g beli barang dapo cket. Erm...aku beli barang dapo bila kua ngn pkwe aku je..even pasaraya hero tu dekat je ngn uma aku. Aku tak nak.. aku xley pikir nak beli pape kalo aku kua beli barang dapo sesorang. And selalu nya benda wajib yang sentiasa ad dalam shopping list aku adalah sosej erm...aku ase mnde nie kat plastik tu dia tulis koktail kot kalo x salah... Masa ngah pilih2 nk yang blackpaper ke cheese tu tetiba pkwe aku bersuara...

Dia: abg perasan,ayg slalu beli sosej tu.ayg suka sosej pendek n besar ea???
Aku: a'a..sosej pendek n besar la sedap..

Dia pandang aku xsmpai 5 saat pastu gelak besar. Kuat gile kot...satu tesco bley dengar. Aku da pelik, pehal mamat nie.. mereng ke ap. Malas layan, aku sambung pilih sosej mana y aku nak... Aku pandang je sosej tu. Pastuh.....
Damn...aku pandang dia sambil jengilkan mata... Gila r. Tercemar otak aku yg inesen neh...kuang hasam nye pkwe!!!! Otak takleh pkai...aku ajak kawen kau jgk yg tamo...sepak 'eggs' kang ad yg xley drive nt...huh!!!

Asal eh..aci kte tsalah cakap sket, mesti kekuningan la mnde tu jadi nya...
Nak2 lagi kalo kat opis..sembang lak ngan bini2 org...adoooiiii...tercemar otak aku, x suspek aku langsung!!! Siyes... Company lama ngn baru aku sama je... Lucah je cite nye.. arrrtgghhh...aku nk cite, x aci otak aku sorg yg tercemar.. korang pn kne tercemar jgk...

Like sorg akk nie bru lepas dpt baby, menyusu badan..
A: b ko penah try x susu ko ase ap...manis mcm susu tepung ke???
B : ko nak taw tny c (somi dia) la...suka je tlg perabihkan susu d (anak dia)

A: ko da start * (aku xsanggup nk tulis, kang orang kte blog aku blog lucah plak) ke??
B: da....sakit mcm malam pertama kot...aku ase nk tolak je c masa tuh ( ah sudah...sakit sakit yg aku alah cket nie)

A: woa...u punya pisang sangat besar n panjang lo...u mmg suka strong one a? Besar n panjang..
B: of kos la..(sambil mkn pisang ngan penuh...erm...mls aku nk tulis)

A:cane nk dpt ank laki eh...
B: ko byk mkn daging...klo ikot ustazah z, dia kte pas * (phm kn korg???) Ko baring mengereng ke (aku lupa kiri ke kanan akk tu sebut) tp ko da penat *(sama ngn ats) mst xde nk pikir nk mengereng2 nye...tah2 smbung lg seround.

And d story always keep going...nak2 lg klo mlm tu mlm jumaat.. perrgghhh dorg nye lucah melebih2... Padahal aku ase ad je hr len yg afdal bersama wlo pon mlm jumaat yg plg utama (eh?? Aku baca kt majalah wanita la...hheeeiii). Torture btol la...telinga mana leh on off...khusyuk wat keje pn x khusyuk jd nya...haiii la makcik2... Saya staon lg kne tnggu jgn torture jiwa saya bley x... Ish ish ish...

Eh...asal entry aku mcm ad bnyi lucah je..arrggghhh...pndai2 la korg tapis...