si comel n si ensem

Jumaat, 6 April 2012

Adiah besday lg...

salam sejahtera..

entry x bergambar since entry sal [adiah besday
da penuh dengan gamba.. banyaj gilos...update before dapat adiah nanti. sampai hari nie masih pening nak hadiah ap. dapat tepon pon care.. dapat jam pon care gak..dapat alatan memasak?? saya suka..saya suka masak, mostly desert dan paling xley blah, xpenah jadik..muahaha

xjadik pon bagi gak en.pkwe makan. en.pkwe lak, da nama awek masak terpaksa la makan. sebab penah terjadi dia xmakan.. mengamuk x...aku senyap jea, senyap teros..sentap hokeh!! ko xnak makan kan, da aku malas nak belaja masak dah. xyah masak.. kita kawen makan lua je..hahaha, keshiyalan betol perangai.. sian pakwe...

xde la pakwe, saya excited nak kawen, nak masak2 bagi pakwe makan, nak basuh baju pakwe, nak siapkn tempat tido pakwe, nak ngandung kan anak pakwe..erk, jom kawen??? ok stop...gelenyar eh!!!

back to the topic.. hari tuh ade tanya dak opis neh..kalo dia, dia nak apa as adiah besday?? pilih antara 3 option tuh.. dia pilih jam, haish.. tetiba terfikir, kalo aku pilih jam sama ada guess or fossil. mesti masa pakai tuh riak semacam je kan. nak2 lagi bila orang kecoh2, eh...jam baru, lawa, sape bagi, bape...wa.. wa.. wa.. oh, sangat x suka. erk..cite kat blog lain la...langsung xde niat nak berlagak. xde nak berlagak ngn sape pon..kot kalo ade member bace blog aku, ea la kot nak berlagak kan. ehem...

bila pikir keberlagakkan (??) yang bakal berlaku, ase macam xnak plak jam, tapi nak la jam..bley ganti jam yang da ting tong nie. tapi pikir balik aku neh bukan branded pnya orang pon, stakat nak tukar ja baru..pg je la vincci beli sendiri,nak beli dua pon boley..

pagi tadi pakwe tanya lagi nak adiah ap?? aaa....saya nak awak boleh???]