si comel n si ensem

Jumaat, 18 Mei 2012

Ceritera TQ (Thank You) Tag


tq tag bentuk petak, sorry tuan punya...lupa link, da lama save lam flyer..tq ea tuan punya


Tq tag bulat...suka ini, sorry tuan punya jugak....
Nie jenis sticker, aku nak wat yg gantung2 je kot...huhuhu


Tq tag nanti aku xnak berkartun bagai...mcm skang ni kang stail letak katun2 kn, jadi trademark gitu. Katun sama kat tq tag, bunting kad kawen etc etc etc....tapi for our wedding nanti aku nak simple je. Aku suka jenis yg berkerawang simple2 gitu...or pastel flowery macam lady noe punya tq tag...tapi lady noe punya petak. Owh...lagi skali aku lupa link blog dia, huhuhu....

Semalam ada mintak akak kat opis try carik scallop puncher kot ada kat kedai craft yg dia selalu pg tu...
Kalo ada puncher tu senang cket kan, kalo nak gunting satu2 memang penat la kan....
Belom ketahuan lagi ada ke x, hari tu masa pg pavilion ada masuk kedai buku kat situ, lupa lak nama kedai apa, ada la jumpa puncher tu tp saiz dia kecik dan sedang je...saiz yg aku nak xde plak...huhhhu....
P/s : da buat senarai tok diy...ntah jadik ke tidak, tp yg simple2 je la, mcm tq tag ni. Kalo yg susah2 tu tempah je la...uhuk3... Pengantin bajet tapi pemalas...haiissshh..