si comel n si ensem

Khamis, 17 Mei 2012

Kasut Kahwin Yang Suits Semua Majlis

Before sleep nak post gamba ni je...
Marahkan diri sendiri sebab lupa nak bookmarks website si tukang kasut
Gerams sangat...ada la beberapa pasang yang aku suka aku save gamba dia, tapi nak tunjuk satu je dlu


Simple nice comey chun sangat...putih, suits ngan sume kaler baju...kan3????
And pakwe cakap kaki aku x sesuai pakai peep a toe nye kasut as for sekarang ni most of wedding shoes trend pakai peep a toe kn???
Tapi xpe la aku pon rasa kaki aku x lawa pkai kasut tuh, susah2...aku end up pakai heels je...pakwe aku pon suka,
rege?? Lupa..uhuk3...sume lupa,
Tapi around 150-300 camtu la kot...boley la, for ketiga2 majlis satu kasut kan....
Kalo satu majlis satu kasut, harga plak 300 sepasang, memang bengkok!!!
Nape bengkok???apa kaitan mahal ngan bengkok??? Ntah...aku pon x paham...nie ayat pakwe aku la, dia kalo bm memang terencat cket, orang bajet mat saleh padahal xsedar kita tu senja...upss...terkutuk buah hati sendiri plak...huhuhhu, sory abangnda...hahaha

Tadi pakwe cakap sok nak datang opis awal...
Maybe dia rasa bersalah...siggghhh...sebab, tadi aku ajak dia balik awal cket..aku nak carik barang2 tok bantal hantaran
Tp end up balik kol 8 jugak..
Da banyak kali...tapi aku xde cakap pape pon, diam je...
Mungkin sebab tu dia rasa bersalah kot....sian pakwe
Padahal bukan priority thing to do pon...not now la...mende lambat lagi, aku saje nak wat awal...saje je.
Tapi dia lak excited...siap suruh aku try wat pakai kecik2 dlu...sabar je la pakwe aku nie..
Maka nya...datang awal so bley balik awal (-_-), pakwe...pakwe...

Sorry ea sayang...ai x marah pon, ai diam bukan sebab kecil hati..memang ai x kesah..
Nanti2 boley...weekend ni boley cari lagi, lagi pon...kne pg hunting kapas lagi...so, man man ok???