si comel n si ensem

Ahad, 10 Jun 2012

First Review @ First Impression: Cosmoderm Sunscreen & Flawless Foundation

Semalam beli hari ni pakai. First day..
Memula nak beli cosmoderm dari biore sbb derang klaim sunblock tu x berminyak
Before, pakai sunblock loreal even complexion punya kalo x silap,
Memula pakai ok la, memang best...turun site yang ibarat padang jarak padang tekukur pukul 12 tgh hari pn muka x burn pon
Lama2 perawan muka jadik berminyak bila da pukul 11 camtu walopon dok lam econd

Erm...ase ni salah aku gak, aku tertinggal beg make up dalam kete, teros texture dia berubah, picit je kua da bley nampak
Minyak minyak tu. Peringatan:jangan tinggal make up dalam kete, bahaya..
Lepas tu teros xpakai dah sunblock tu, nasib baik tinggal saki baki jea...sighh..

Eh..nak cite pasal sunblock dari cosmoderm neh, masa beli en.hadi da persoalkan da,
Elok ke mende tu?yakin ke? X ngam ngn muka cane??
Wat tatau je....

Beli yg natural beige, da beli baru try picit2 kat tangan sapu2...ragu2 sbb takut tercerah dari kulit ku yg legam ini
Pakwe kata ok, dia ni bkn bley pakai sangat..dia malas nak berhujah panjang aka mematikan persoalan pasal make up bagai nie..teros cakap ok je...haisshh...

So hari ni pakai...eh, entry ni bukan nak review nak bagi feed back or pape yang berkaitan.
First day pakai...kira macam first impression gitu la...
So?????....
Nah kau.....sebijik jerawat baru kat dagu, merah menyala memikat hati..plus jerawat lama kat pipi pon cantek je mengunung
Da nak surut pon nak interframe jugak..papo je la jerawat oii...tengok esok lak cane
Ramai yg claim produk ni bagus, natural lg..means, xdok bahan kimia gitu kot..ala2 organik la bahan2 dia..
Jadiknya mari bereksperimen ngn muka sendiri...muka worst balik sila merempan sorg2...huehuehue
Kalo xngam nk pg rembat biore plak....owh, dat kaler suit me..ok la, xde nampak mcm pakai mask, blend in..
Ke....aku je yg perasan cm tu??? Biasa la stok xnak ngaku muka itam gitew la.....

Nie..rupa cosmoderm tu, gugel je malas nak snap sendiri punya...huehuehue...

Owh..semalam juga telah merembat jeans uniglo sorang selai..
Xcaya aku pakai saiz 26, sbb aku seriusly makan macam hape tanpa pedulik mau gemoks or what...before, 27.
Ea aku taw..kurang satu inch pon nak kecoh kat blog...bia la!!!dengki.
Tapi amek saiz 27 sbb dia skinny jeans...londeh pon londeh la, tp xsuka pakai belt..(-,-")

juga membeli bra 2 helai..
Aku punya dua2 la, xkan sorang selai jugak..haissshhh...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Good іnfo. Lucky me I ran acгoss your blоg
by chаnсe (stumbleupon). I hаve saveԁ as
a favоrite for lateг!

my webpage legal hаllucinogenѕ - -

Tanpa Nama berkata...

I likе reading through a poѕt that will make pеople think.
Also, thankѕ for alloωіng me to cοmment!



Have a look at my webpage; herbal іncense оnlіne stοre (wikigpia.info)