si comel n si ensem

Rabu, 27 Jun 2012

Reveal : Scandal Aka Second Boyfren

asyik dok cakap sal hadi je kan..xpenah cite sal my second pakwe neh...walopon sayang hadi gile babeng tapi scandal is scandal.. hidup tanpa scandal sangat la x macam retis...bosan..lame..sume ada lah..

walopon hadi nombor satu..tapi nombor dua x calang2..kalah nombor satu.. tinggi..memang perfect, mcm model kau..tapi khodir nie sayang aku jea. mmg macho gile r.. idung mancung, bibir sejemput gile..isshhh...mmg ase nak kunyah2 jea. tapi sayang..masa dia kecik2 tempias bayi comel x de kat dia kot. sebab tu mak bapak dia letak nama dia khodir jea..sgt la x sesuai ngn diri nya yg persis model NY runaway ituh..saba je la ea sayang... khodir pon khodir la..ai tetap sayang u...u tetap nombor dua di hati ai selepas hadi.
ai x kira..walo u gile babeng nye ensem mmg kalo letak hadi sebelah u ibarat langit ngn bumi..hadi tetap nombor satu. kebaikan u ngn dia xde beza uolls dedua baik.. sangat caring kat ai..tp u xpenah marah ai, hadi penah..selalu dia marah ai. tp hadi tetap nombor satu jugak. eh..ai da cakap macam ni u jgn dok marah2 ai pulak ngn harapan u akan jadi nombor satu dalam hidup ai..no no no..klo u buat cam tu ai xnak suka kat u dah. ai harap u dapat terima hakikat iteww sbb.............. u hanya wujud dalam mimpi ai jeww...hewhewhew...
teeettttt,..... ase nak lempang saya laju2 x??? muahahahah....

biasa la...dalam mimpi...mcm2 hero hemsem kua..tp si khodir nie hensem kau...walopon mimpi mcm thriller gile sbb ada stalker gemok buncit nak kat aku pastu x puas hati aku kapel ngn khodir si hero malaya pastu nak bunuh aku..perrrghhh, ngeri siot mimpi. selalu mimpi thriller gini laju je aku bangun, tp tadi xpe...xnak bangun..jam bunyik siap marah kat jam hentak2 lagi sbb xnak berpisah ngn khodir. muahahaha....

arrrgghhh...setiap kali mimpi pn sume hero hensem lah...orang kuat tengok tv gini r. tengok plak yg hero hensem jea...yg x hensem xselera aku nak tengok. mimpi is mimpi xkan jadik reality..tp kalo jadik macam cite once upon a time tuh care gak...sume pakwe2 hensem dalam mimpi aku kua..perrgghh..ada yang ada ferrari merah siap..

tp kalo pakwe hensem je yang kua ok...kalo stok pembunuh bersiri, terrorist, alien, pontianak, langsuir segala pon kua gak..perrrgghh.. my life is miserable. nak2 lagi cikgu psiko yang g bunuh anak murid dia kat umah aku pastu sorok otak kat bawah almari baju mak aku. bertahun aku troma...takut nak tengok bawah almari mak aku tue.. tp skarang x dah r..sbb almari tu da xde da..da x wujud.

belom tang aku boleh terbang, ada tue siap bertukar jadi angsa putih lagi...blom lagi yang aku bley kuarkan super power siap..muaahaahahaha... da tua2 mimpi mcm budak2..

time mimpi orang tua masa cuti sem, aku mimpi aku bangun tido, tetiba terkujat..aku kat umah mana ntah, kat sebelah aku hadi tengah syok berdengkur. kat sebelah katil ada baby cot. orang gile ke x menjerit..sekuat hati aku menjerit. semalam aku tido sorang2 tetiba dah jadik bini hadi siap ada anak lagi. hadi tenangkan aku, rupa2 nya aku eksiden, hilang ingatan...da 7 taon berlalu..walo aku hilang ingatan hadi nak kawen gak ngn aku. end up lepas dapat anak baru aku dapat balik ingatan aku. op kos la aku ingat yang aku x kawen lagi kn??? ingatan yang lepas aku hilang hingatan tu pn hilang la.. aisshh...banyak lak cite.

26 taon idup mmg byk la kot mimpi...jadik power rangers siap.. mls da nak cite, yang pasti khodir sangat macho...tp nyah kau khodir, ko hanya watak dalam mimpi aku sajork..



Bajet ko retis sangat la org se ensem khodir nak kat ko...mimpi boley la...(-_-!)