si comel n si ensem

Khamis, 28 Jun 2012

Trip To Pulau Langkawi

Pegi esok...join company trip. Xjadik g krabi sbb kes bom n gegaran tuh...so g langkawi je..
Eh...tp langkawi pn terlibat sama lam kes gegar gegar tu khannnn???
Tp xde letup letupan kn...sbb tu kot derang decide g langkawi, ai membuntut jerrr....

Gerak lam kol 10mlm, kol 9 bkumpul kat opis nak rebut tempat duduk...
Nama je profesen profesional tp mindset x profesional..mcm2 hal, nak mcm ni nak mcm tu..nak stay sbilik ngn dia ni nak sebilik ngn dia tu...haiissshhh...pape ntah, nasib bukan aku yg kne handle..kalo idok, merasa la ko pg company trip kat zoo negara je..byk cekadak sgt kn...

Eh...emo plak, emo manjang...huuuu...tanda2 kne kawen cepat2*tetiba*


Going to stay here...aseania hotel, nampak lam gamba mcm hot...nt cite cane eh??? Owh...pg 3hari 2mlm..senin cuti,tp tolak anual leave r...huh.

Sorg Bdk opis ni da selamat kat sana, kabor nye mcm best...kolam renang yg sangat macho di kabor nye...

Owh....td beli luggage baru, muehehe...p langkawi je beli baru siap. Beg balik kg ku, zip nya rosak dong...nggak boley di selamatkan dah
P beli kat sogo td, amek yg sale 70%, sat g la cite sal beg ni...beg dlm kete dah..so xley nk snap gambo beg.

Ps: belom jejak langkawi lagi tp da siap2 rancang nak amek el hari selasa...alasan, flat....muahahahaha....