si comel n si ensem

Selasa, 10 Julai 2012

Hey Kau!!!kau Lah..eh,blur2 Pehal??? Kau Lahhh...

Entry ni khas utk kau, ea kau...


Hanya kau, kau dan kau je yg terlibat
Xde kaitan dengan 'kaw2 pu chi...surat khabar lama' juga burger bakar kaw kaw..

Aku taw kau baca blog aku...diam2 eh???
Gigih kn??? Siap google2 sume...gigih angat....

Ni xde kes lain la nie...nak stalk kot aku ngah kutuk2 kau, dia mereka n semua la ni
Pastu sakit hati sendiri, dah sape soh bace...kan da panas tinge...
Xpon nak taw how miserable hidup aku..pastu gelak kan aku beramai2 sambil makan koci kn??
Nakal oh kau neh...

Tp kn kau...
Kadang kau je yg terasa entry tu pasal kau....
Perasan oh....aku tulis pasal org len..
Eh, tp kalo korang nak bajet retis masuk blog kontroversi konon2 nye pon boley je...
Glemer abis r ada org nak tulis pasal kau kn...
Hahahaha...

Puaka pulak aku hari ni..
Tp kn...tahniah r kat kau, tenkiu jugak....gigih carik blog aku
Arigato gozaimasu...(prektis tok huney to the moon)

Aku suka je kalo kau say hiiii....kau jmp n baca blog aku
Tp korang nak stalk dediam pon xde pe lah...boleh je...


Tp, Read at ur own risk la kn...
Jangan sakit hati lak...
Once broken, consider sold
Miaahahahaha....ur are mine...be my slave....

Welcome to my blog... (^_^)/ lambai2 kt korang...