si comel n si ensem

Selasa, 17 Julai 2012

My Gucci Flora

sekali sekala nak letak tajuk entry berbau berlagak macam orang lain
harus ke? harus ke berlagak begitu? kena sumpahan babun bontot merah kang...
makan nasik ngn telor masin je... nak berlagak sangat kan???

eh?
korang x penah jumpa ke?
aku penah...selalu sangat...entry dia xde pon pasal cite lain...
up entry je tunjuk barang branded dia, dia up entry semata2 nak tunjuk betapa
kaya nye dia boleh beli barang2 branded..
umrah tanak ke kak? kalo tanya sal naik haji kang takut sentap... ea la jiwa muda kot x insaf lagi kn..
so tanya sal umrah je la. eh, umrah pon belom bersedia lagi, belom dapat seru...
lol....dari dok p paris, new zeland, neu york, papua nu ginea, zimbabwe bagai... ce p umrah dulu...

mana taw.....
lepas da g umrah, terbukak hati nak naik haji lak..
duit banyak kan, so xde hal lah nak pg ngn agensi swasta, xkan nak berebut ngn org lain kat tabung haji jugak kn??
kira mengalah lah...anggap je sedekah sbb bagi peluang kat org lain, uihh...besar pahala.
ntah2, dapat haji mabrur..balik mesia dapat la di panggil hajjah.

tanak ke? tanak ke?
sape yg xnak pg kak non...
da mampu tu sila la...
dari tiap2 bulan dok berabis kat gucci, lv, hermes bla bla bla...

eh....
wah....lost in the wonderland jab...
sebenarnya nak cite mende lain... tetiba kua mende lain..
di rasuk kah? eh...x la, pelik je ngn sesetengah orang....

apa tadi eh....
owh, pasal perfume... my perfume yg keberapa ntah..
tp sblom ni pakai bodyshop n avon je..
adiah bday or anibeseri pon da lupa...
da lama, tinggal separuh botol da... tp stop pakai
sbb xnak menarik perhatian lelaki, xnak mengundang dosa...
nanti nak pakai perfume balik bila da kawen, u suami,,,

tp,
yg separuh botol tu xkan nak buang??
bia je nanti lama2 dia men-wap (whathehell aku nak cakap ni??)
nanti lama2 dia abis...mcm rugi je...

xnak membazir nye pasal..
so smlm pakai la sikit...
kat leher, bawah tudung kot.... sbb xnak berbau kuat. bia aku je yg bau...

'best bau perfume ni, abg suka ayg pakai flora ni, sesuai ngn ayg..smpai petang bau dia ada lagi'

eh...
bau ke?
bau eh?

'ayg letak sikit je bwh tudung..memang la bau dia lambat hilang, tp cane abg bley bau?? kuat ke?'
'xde la kuat, tp abg bley bau la...dok dlm kete kn,lagi bley bau...ruang kecik.'

owh... pakwe puji ai wangi..of kos la suka.
tp pakwe blom suami.... erm....hari ni da x pakai...
sebenarnya lupa, ehek.... xkan nak pakai time tido...
xpakai langsung kang membazir...iskkk..

p/s: engineer sebelah aku yg berlagak senior ni batak perfume... pening aku, mandi ngn perfume gamak nya...

Meee....ahaks.