si comel n si ensem

Isnin, 27 Ogos 2012

Bersiaran Selepas Seronok Di Kampung...mari Stress Pasal kerja kawen Plak..

selepas kembali dari kampung...baru la bley nak bersiaran d belog ini..
sonok oii balik raya...tp yg x sonok pon ada..
biasa la tu...biasa la tu...(angguk angguk sambil usap usap dagu)

nak cite apa eh??
bnyak yang nak cite...banyakkkkk....
tp mcm belom boleh bercerita,
padahal boleh je pon nak cerita tapi xnak cerita lagi..
erk...pening?? jangan gitu...

balik raya nie sempat la g kenduri,
kenduri tunang,
kenduri kesyukuran,
kenduri kawen.

owh,
sangat jeles pada yg tunang dan kawen...
xpe xpe...
our turn will come next..
insyaAllah.... moga di permudahkan segala urusan.....
amin..

eh,
da abis ke?
da tu apa point entry nie???
erm...ok la, tulis point je la...
cite nanti2 la ok??

kalo xde halangan, bulan 2 nanti..insyaAllah akan terikat.
merisik or tunang???
we'll see...
kesah nya akan cite next entry..kang panjang plak..

ritu nak wat kat dewan, pastu kat umah...
pastu mak nak wat pelamin kat khemah jea...
pastu tempat macam limited sbb paling kurang kena ada 3 bijik khemah..
pastu terfikir nak wat kat dewan lak..
gini lah...gini lah....*geleng-geleng kepala..
gini lah kalo mende x kompem lagi....sigghhh....

next...
ritu nak DIY mende kecik kecik jea...
skang mak ngn akak dah beriya sampai ke pelamin, meja VIP, meja tetamu,
bilik pengantin..sume nak DIY sendiri...
ikot lah...aii suka jea...jimat duit *senyum lebar-lebar

tapi....
ada tapi....
tapi malas nak cite skang... boleh??? *wink wink.
skang tengah semangat sketch2 pelamin...
hambek kau...setaon lagi aku da sketch pelamin...

excited weii nak kawen..
orang lain da bercucu aku baru nak terhegeh2 nak kawen...
tu pon bkn dlm waktu yg terdekat ni..ha!!!

k r...stakat ni je la dlu,
bye bye...

p/s: mesti sakit hati bace entry neh...mcm ntah pape...hew hew hew

tetiba tergilakan warna tema ini..light lime plus soft yellow..
tp agak tidak tahu nak match kan dgn baju kaler apa...nanti r pikir...hermm