si comel n si ensem

Selasa, 2 Oktober 2012

breast enlargement

salam sejahtera
; tetiba tajuk sal tetek..huhuhu, entry nie bukan nak promote produk
tok besarkan tetek...
no no no..tidak sesekali...

erm..nie kira open open nye entry la eh..
kesah benar nie, kalo tipu2 kang x sampai lak apa yang nak di sampaikan. kn??
nie kira entry b2b la jugak huhuhu...
ritu aku ada la search google tips for bigger chest gitu..huuu....
ada la video eksesais yang ok, aku pon gigih la eksesais hari2..
pepagi sbelom g opis ngn memalam sbelom tido, bukan lama pon.. 5 minit je kot.

cite2 kat akak kat opis nie, dorang dah mcm..
"ala...ko xyah sibuk2 nak besarkan, nanti da kawen...dapat dek adi, besar teros,
aiyoohhh...terus kua blue yellow green mcm2 kaler ada
ea la...itu memang la... tp xnak la malam petama nt suami (at that time),
terkejut ingatkan bini dia pond, huh!!!

aku xde la nak besarkan smpai saiz 36 cup D ke apa kan...
tp xnak la tunjuk flat land kat suami nanti..mati nafsu dia nanti, uhuh..
tp ok la...da wat eksesais eksesais nie...ok la, xde la flat land sgt..
sblm nie pakai teenage bra plg kecik pun longgar, skang nie padan dah la..
huhuhu..ok dah...syukur dah. xde flat land sgt dah...


erk..over khau!!
Xder r nk besar yg smcm tu, kang nt org ckp da kne sentuh before kawen plak...
Kesian orang y cakap tu, x pepasal dpt dosa pitenah..ai kesian u...


preparation tok malam pertama....hik hik hik..
aishh...jgn ckp aku gatai lak, semua yg kawen mesti lalui saat tu kan..
so bia la suami puas hati kan...huhuhu....

bila da centek baru la boleh nak pikir pasal lingerie ke mende kan...
nak g spa ke hape ke kan, ala...nie kira mcm orang diet nak kuruskan badan la,
untuk nampak cantek depan suami kan? ke nak bagi nanpak cantek depan tetamu2..
depan lelaki x cantek pon xpe? da lepas kawen da gemuk pon xpe? eh... jangan cm tu...
cantek untuk suami dapat pahala, cantik depan orang lain dpt dosa kang nanti..


nanti bla badan da cantek bley pkai cute lingerie...hik hik hik

erk...tp kne tambah baju dok rumah la...dok ngn family mertua
kne la ada baju proper cket. xkan nak bersinglet ngn sua pendek je kn?
skang xpe la..sewa ngn bebudak 2 orang nie serupa macam aku sorang je kat umah..
dua2 da kwen, PJJ lah...jadi masa kat umah x banyak sangat.

nanti2 la..shoping baju rumah....