si comel n si ensem

Khamis, 28 Jun 2012

Trip To Pulau Langkawi

Pegi esok...join company trip. Xjadik g krabi sbb kes bom n gegaran tuh...so g langkawi je..
Eh...tp langkawi pn terlibat sama lam kes gegar gegar tu khannnn???
Tp xde letup letupan kn...sbb tu kot derang decide g langkawi, ai membuntut jerrr....

Gerak lam kol 10mlm, kol 9 bkumpul kat opis nak rebut tempat duduk...
Nama je profesen profesional tp mindset x profesional..mcm2 hal, nak mcm ni nak mcm tu..nak stay sbilik ngn dia ni nak sebilik ngn dia tu...haiissshhh...pape ntah, nasib bukan aku yg kne handle..kalo idok, merasa la ko pg company trip kat zoo negara je..byk cekadak sgt kn...

Eh...emo plak, emo manjang...huuuu...tanda2 kne kawen cepat2*tetiba*


Going to stay here...aseania hotel, nampak lam gamba mcm hot...nt cite cane eh??? Owh...pg 3hari 2mlm..senin cuti,tp tolak anual leave r...huh.

Sorg Bdk opis ni da selamat kat sana, kabor nye mcm best...kolam renang yg sangat macho di kabor nye...

Owh....td beli luggage baru, muehehe...p langkawi je beli baru siap. Beg balik kg ku, zip nya rosak dong...nggak boley di selamatkan dah
P beli kat sogo td, amek yg sale 70%, sat g la cite sal beg ni...beg dlm kete dah..so xley nk snap gambo beg.

Ps: belom jejak langkawi lagi tp da siap2 rancang nak amek el hari selasa...alasan, flat....muahahahaha....

Rabu, 27 Jun 2012

Reveal : Scandal Aka Second Boyfren

asyik dok cakap sal hadi je kan..xpenah cite sal my second pakwe neh...walopon sayang hadi gile babeng tapi scandal is scandal.. hidup tanpa scandal sangat la x macam retis...bosan..lame..sume ada lah..

walopon hadi nombor satu..tapi nombor dua x calang2..kalah nombor satu.. tinggi..memang perfect, mcm model kau..tapi khodir nie sayang aku jea. mmg macho gile r.. idung mancung, bibir sejemput gile..isshhh...mmg ase nak kunyah2 jea. tapi sayang..masa dia kecik2 tempias bayi comel x de kat dia kot. sebab tu mak bapak dia letak nama dia khodir jea..sgt la x sesuai ngn diri nya yg persis model NY runaway ituh..saba je la ea sayang... khodir pon khodir la..ai tetap sayang u...u tetap nombor dua di hati ai selepas hadi.
ai x kira..walo u gile babeng nye ensem mmg kalo letak hadi sebelah u ibarat langit ngn bumi..hadi tetap nombor satu. kebaikan u ngn dia xde beza uolls dedua baik.. sangat caring kat ai..tp u xpenah marah ai, hadi penah..selalu dia marah ai. tp hadi tetap nombor satu jugak. eh..ai da cakap macam ni u jgn dok marah2 ai pulak ngn harapan u akan jadi nombor satu dalam hidup ai..no no no..klo u buat cam tu ai xnak suka kat u dah. ai harap u dapat terima hakikat iteww sbb.............. u hanya wujud dalam mimpi ai jeww...hewhewhew...
teeettttt,..... ase nak lempang saya laju2 x??? muahahahah....

biasa la...dalam mimpi...mcm2 hero hemsem kua..tp si khodir nie hensem kau...walopon mimpi mcm thriller gile sbb ada stalker gemok buncit nak kat aku pastu x puas hati aku kapel ngn khodir si hero malaya pastu nak bunuh aku..perrrghhh, ngeri siot mimpi. selalu mimpi thriller gini laju je aku bangun, tp tadi xpe...xnak bangun..jam bunyik siap marah kat jam hentak2 lagi sbb xnak berpisah ngn khodir. muahahaha....

arrrgghhh...setiap kali mimpi pn sume hero hensem lah...orang kuat tengok tv gini r. tengok plak yg hero hensem jea...yg x hensem xselera aku nak tengok. mimpi is mimpi xkan jadik reality..tp kalo jadik macam cite once upon a time tuh care gak...sume pakwe2 hensem dalam mimpi aku kua..perrgghh..ada yang ada ferrari merah siap..

tp kalo pakwe hensem je yang kua ok...kalo stok pembunuh bersiri, terrorist, alien, pontianak, langsuir segala pon kua gak..perrrgghh.. my life is miserable. nak2 lagi cikgu psiko yang g bunuh anak murid dia kat umah aku pastu sorok otak kat bawah almari baju mak aku. bertahun aku troma...takut nak tengok bawah almari mak aku tue.. tp skarang x dah r..sbb almari tu da xde da..da x wujud.

belom tang aku boleh terbang, ada tue siap bertukar jadi angsa putih lagi...blom lagi yang aku bley kuarkan super power siap..muaahaahahaha... da tua2 mimpi mcm budak2..

time mimpi orang tua masa cuti sem, aku mimpi aku bangun tido, tetiba terkujat..aku kat umah mana ntah, kat sebelah aku hadi tengah syok berdengkur. kat sebelah katil ada baby cot. orang gile ke x menjerit..sekuat hati aku menjerit. semalam aku tido sorang2 tetiba dah jadik bini hadi siap ada anak lagi. hadi tenangkan aku, rupa2 nya aku eksiden, hilang ingatan...da 7 taon berlalu..walo aku hilang ingatan hadi nak kawen gak ngn aku. end up lepas dapat anak baru aku dapat balik ingatan aku. op kos la aku ingat yang aku x kawen lagi kn??? ingatan yang lepas aku hilang hingatan tu pn hilang la.. aisshh...banyak lak cite.

26 taon idup mmg byk la kot mimpi...jadik power rangers siap.. mls da nak cite, yang pasti khodir sangat macho...tp nyah kau khodir, ko hanya watak dalam mimpi aku sajork..



Bajet ko retis sangat la org se ensem khodir nak kat ko...mimpi boley la...(-_-!)

Selasa, 26 Jun 2012

Play Play With Picsplay

Apps kat android market...free kot so bley donload pakai sampe lebam pastu uninstall donload apps len plak.. muahahahah
Meh tgk meh...lepas ni bila da tbukak hati install instagram plak..skang ni mcm xde hati je nak install walopon menjadi kegilaan ramai..

View dr tingkap opis...kalo malam lagi cantek...



Love dis pic...nampak aku lam cermin kecik coet jea... Hahahaha



Haruslah tuan rumah edit diri sendiri bagi efek putih melepaks flawless chun bajet retis...



My double decker kek cekelat yg super duper sedap..very the choklaty, rich kau...smpai tukang buat xley makan sbb tukang buat xsuka coklat tp sbb pakwe gile kek cekelat so buat jgk la sbb saya kn lovely...blueerrrgghhh...


Lupa ni pakai app apa...mende grid grid kot...tensen kat opis so amek gmb scara pukal...huuu.....syok sendiri syiot..

Worst Aniversary And Dating Ever...

Benci r...
Mls nk cite
Mls nak ingat...
Bia je la
Mls nak pikir dah..

Dating??
Dok opis dr kol 11 pg smpai 8mlm kot
Tp ni x kesah sgt wlo sgala planning sume kelaut..

P/s stop berjanji when u cant tunaikan dat janji.. it make u worst.


My face getting better..alhandulillah....
Mata mcm pakai celak padahal...efek mata mmg gitu..
Owh...bercelak adalah harus, bermekap berwarna warni sperti kaum lain adalah haram..
Betolkn sy if salah..dat from searching reading search search again sbb takut tsalah hukum..