si comel n si ensem

Khamis, 18 April 2013

lupa diri

salam sejahtera...

nak gelak...serius nie....aku x marah pon bila dia ckp aku lupa diri, nak gelak jea... ayatnye...

"mementang sekarang dah senang sikit terus lupa diri"

well, how sure are u???

aku keje, aku menyimpan..sikit2 sekarang jadik banyak.. tengok orang jinjit shopping bag barangan branded, tengok je lah.
aku x shopping bulan2 pon xpe...janji aku berduit.

oh ea...

aku bukan kedekut ea, kalo kedekut aku x offer kau duit terus. tapi nak bagi duit yang aku simpan untuk kau pinjam ribuan ringgit..

sorry lah ea....

jangan cakap aku kedekut, dah senang sikit lupa diri..
duit susah payah aku simpan, senang2 nak bagi kau pinjam.
eh...aku x kata pon kau x kan bayar, tapi duit aku kan...suka hati aku la....

jangan kata aku kedekut, dah senang sikit lupa diri.. aku x penah lupa..sebab aku xnak susah la aku menyimpan tok hari susah.

x macam kau...

dapat duit selonggok...joli sana sini, beli itu ini. langsung x pikir nak menyimpan, sekarang dah kering kau carik orang sana sini, bila x bagi ko cakap org lupa diri...

hello...sape yang lupa diri...aku x lupa sebab tu aku menyimpan, untuk aku. kau yang lupa hari susah kau.