si comel n si ensem

Khamis, 30 Mei 2013

Yang sebenarnya aku seorang blogger y gile annoying

Salam sejahtera...

Sebelom kita berbincang dengan lebih dalam berkenaan tajuk kita dia atas. Berbesar hati nya saya nk buat update cket pasal progress nikah sampai masa sekarang. Complete entry akan di ceritakan kemudian bila punya waktu.

Weekend ritu balik kelantan. Settle few things. Plg penting dah amek borang nikah.

Hari isnin hari tu dah complete kan hiv test...yeayy even kematu montot menunggu.

Dah survey kain pasang. Survey dulu. Nk p beli esok xdpt sbb dia g smyg jumaat.

Dah beli sejadah tok dia. Suka sgt sbb kaler dia soft je, wane cream biru muda gitu kot.

Ok.

Berbalik kepada aku blogger paling annoying. Nie aku sendiri yg rasa. So korang xyah susah2 nk ia kan pon eh.
Kecik atie....sobsss sobsss.

Aku kan...kalo up entry, xpenah nk check blk n bls komen org. Nk2 lagi kalo entry lama.
Lagipon blog aku bkn ramai yg suka tnggal komen pon, tu yg ter drag je kemalasan tu.
Maap ea pade sesape yg aku x balas komen tu.

Pastu..lately, aku malas nk up entry, tp rajin bace balik entry lama. Gile annoying prangai.

Pastu..aku perasaan. Most entry aku mesti permulaan dia. Aku bizi, aku banyak keje, aku xde masa
Nk update blog. Gitu la lbey kurang...gile annoying, xde modal lain ke???

Di sebabkan itu....entry kali nie aku x mencerita kan kebizian aku kat opis dah. Hehe

Lagi....bab malas update blog tu toksah cite la.

Owh...ad ralat dalam entry lama, entry pasai baju akad nikah tu. [Http://gadisblur.blogspot.com/2013/05/wp-solemnization-outfit.html]. Aku tulis baju lelaki RM180 kan?? Sebenaqnya cheq lupoo..

Cheq beli hari tu RM280 lepas less kot. Bukan RM180 no.. mahap sgt. Masa cheq p beli tu org nk beraya taon
Baru chino. Org x pakai baju melayu pasai tu afta less pon mahai lagi...huhuhu.

Tp cheq sangsi lg ni. Takut tbagi salah infomesen kang jadik menipu pulok..nt kalu cheq ingt,
Cheq tny tunang cheq, kot dia ingt la..sbb dia lg la pelupa dr cheq..bhahaha.

Rasa nya x penting pon exact harga baju tu. Yang penting apa y aku cuba sampai kan tu sampai.
Pasal baju akad nikah jahit sendiri or amek butik. Pilihan di tangan anda.

Ok lah..blogger semput x berapa femes nk tido...nite all.