si comel n si ensem

Ahad, 9 Mac 2014

blog berwajah baru...

salam sejahtera...

hari nie sempat tukar rupa blog..background image from google image..so if hak persendirian please sue google..hehehe...

tukar title blog jugak...nk letak 'story of our life' tapi suami ckp dah mcm one direction pulok, so dia ok dengan our 'small family'

nak update link blog mom2bee tapi ngantok suda... nak up post pasal barang first yang di beli untuk beranak nanti..dah siap dalam draft pon..tp, malas la..nanti nak kena upload gamba..nanti amek masa..nanti tido lambat...bhhahaahha....sayang tido ok!!!

so nanti2 lah ea...nanti bley update barang2 yang di beli kat baby fair shah alam tadi jugak sekali..

dah lah..hapdet pendek dari saya...salam sayang, selamat malam....






Photobucket