Posts

Showing posts from November 2, 2014

tips make up minimalis buat ibu bekerjaya

Image
salam sejahtera...

wah wah...nak bagi tips kecantikan nie, berapa ramai ibu bekerjaya yang baru lepas pantang or punya anak kecik sempat nak make up tetebal? sempat pakai bulu mata pelesu, sempat tepek eye shadow dan bershading bagai? habaq mai berapa ramai..RCW je kot, hew3...

dalam pantang or punya anak kecil bukan lah bermaksud kena pucat pucat, kena serabai serabai bau masam susu semua. bukan ok, bukan. sebagai contoh, yang pasti bukan aku, hak3.. aku serabai, tapi pegi keje pagi tetap make sure  make up  nipis ada kat muka. so, contoh yang bagus..sape kenal yuyu zulaikha??? ada kenal? tak kenal...rugi, p follow instagram dia. dalam pantang masih boleh cantik2.

so cam ne nak cecantik dalam masa yang singkat?? sila la guna konsep make up secara minimalis, konfirm x pucat macam mayat juga x over 'heavy' macam nak naik pelamin sekali lagi. eh...sekarang nie pengantin pon pilih untuk di  make up  secara natural / minimalis untuk menaik kan lagi seri semulajadi or…

tabungan