Posts

Showing posts from December 30, 2012

36 day until our engagement day : tgk hari...cincin sbentuk pon x beli lg..

salam sejahtera...

hari nie bad mood. sangat2 bad mood. semalam da nangis, hari nie ase nak nangis lagi.. nie baru nak bertunang blom nak kawen lg..

aku dah cakap dah. kalo mende aku cakap tu jangan la bantah, boleh x sekali sekala pertimbangkan. nie x..nak ikot kepala dia jugak. dah macam nie.. aku la yg geram. aku la yg sakit hati...

pasal cincin merisik ngn tunang nie..

kitorang nak amek ngn member dia jea, sebab dengan niat nak kurangkan kos dia, boleh la dapat harga member2 kan. selain tu bley tolong bisnes member jugak kan walopon ptolongan kitorang nie bukan di perlukan pon...kawan dah kaya.

yang aku hangin, awal2 aku dah cakap ngan dia. g la bincang ngn member dia. settle la awl2..xnak, xpe...kawan dia tuh bukan nak lari jauh2 pon. ok, fine!!! positifkan diri...ikotkan je la.

beria suroh pilih mana yg berkenan kat fesbuk kawan dia. pilih byk2 cket so nanti g tengok cam ne. aku pon pilih la,siap save kan gamba lagi nie....

sekali semalam, kawan dia kata xde on hand. kira pilih …

40 day until our engagement day : half day before new year.

salam sejahtera.....

Entry lama...
sepatutnya post nie semalam, tapi x sempat, hari nie baru dan nak menaip.. keje dah siap, hekkk 31hb ritu ramai yg dapat half day kan? ke ada yg x dapat half day? aku dapat..hehehe so kita guna kan lah sehabis mungkin peluang yang ada neh kan..

masuk opis dah lambat, dekat kol 10 kot, supposedly kalo masuk lambat, balik lambat so that x kena potong gaji. tapi selamber je kua awal jugak, hehehe...excited neh.

kua jea terus tuju tailor baju tunang aku, jumaat sebelum tu dah g fitting which is fit gilerrr.. so mintak dia alter, isnin amek. tapi pegi isnin tu akak tu cakap baju aku tengah otw, dia suruh datang balik kol 2. fine ah......

tanya akak tu ada x baju melayu lelaki kaler light peach yg match ngn kain aku. xde... so ke wisma yakin. bnyak kedai baju melayu. ada kedai ali omar yunus, tp x g situ sebab malas nak ke belakang, so carik kat omar ali. ada kaler, pakwe try pakai, ok ngam..bincanf2 cket decide tok beli je kat situ, malas nak survey2 dah.

tabungan