si comel n si ensem

Selasa, 28 Mac 2017

Young living distributor

Assalamualaikum dan selamat petang

Dah 3 bulan your sis ni jadi distributor untuk young living.

Macam mana tersangkut? Dok tengok kawan post pasal yleo ni. Tp mcm erk.. erk.. tp d sebabkan sis suka google. So sis google... among essential oil, young living antara terfemes. Lepas tu available kat malaysia. Masuk malaysia tahun 2014 kalo tak silap. masa tu mcm menariks, tapi takde la nak join ke apa kan.

Last year hujung taon gitu. Abg aathif warded, suspek bronkitis.. lepas tu mula ummi pikir, gugel, baca dan hadam. And now, here i am, here i am.. how do you do. Alang2 jadi Ahli untuk kegunaan sendiri, apa kata kita bergerak serious. Kill 2 birds with one stone kekdahnya.

InshaAllah lepas ni sis akan share sikit2 pasal essential oil young living ni. Setaoat pakai ni Alhamdulillah sangat berpuas hati.. inshaAllah kita usaha dengan tumbuh2an ciptaanNya, doa yang baik2 dan tawakal..

Oh ea.. if anyone minat dengan essential oil dari young living ni. Boleh terus whatsapp direct ke number sis


0102211497
Norazian #yleobyazian
Id: 11028759

posted from Bloggeroid