si comel n si ensem

Isnin, 11 Mac 2013

WP : kursus kahwin

Salam sejahtera..

weekend ritu dah g buat kursus kahwin. buat area rumah jea..tapi agak mengecewakan. bukan kecewa dengan ustaz2 yang memberi ceramah tapi kecewa dengan pihak pengurusan. ustaz sume best2...nasib ustaz best so xde la rasa nak berkurang hajar sangat. nanti2 lah cerita ea..sebab sijil xdapat lagi nie...

kang kutuk2 tetiba opis derang terbakar ke..sijil aku gak yang bermasalah kan? hahaha.... ok lah, pape pon..alhamdulillah setel 1st step...

update march checklist

02/03/2013 - beli cincin dan gelang - done

09/03/2013 - 10/03/2013 - kursus kahwin - done

15/03/2013 - buat passport dan fitting baju akad nikah - (dah call akak tu, da boleh g fititng)

16/03/2013 - ke MATTA FAIR dan BBQ kat umah nenek tunang

17/03/2013 - food testing / survey baju bertandang

30/03/2013 - ambik baju akad nikah

yang hari tu sikit dah bertambah xtvt nye..makin pack, badan dah penat..ase nak berehat2, rumah dah macam tongkang pecah..dapat kemas cket2 bila balik dari opis awal. tapi last week memang xde awal nye...maghrib kat opis je manjang. redha..redha...sabar, harus kuat...moga segala penat dan lelah mendapat ganjaran yang baik dari Allah..amin........

noted : **tu maksudnya x pasti lagi..sebab en.tunang cakap kalo aku penat, xnak pegi ahad nie xpe la dia bley pegi nilai 3 dengan parents dia. ala....nak ikot g nilai 3 jugak.....huuuu....tapi tengok la, food testing kejab je kot..so boleh la kot..uhuk3...