si comel n si ensem

Rabu, 27 Mac 2013

WP : sticker inai

salam sejahtera...

kalo ikotkan kena update pasal food testing dgn fitting baju bertandang dulu...tapi macam maleh plak. kurang sihat, badan penat keja pon banyak..hadoiiihh.. ops ops..jangan merungut.......... ok tamo merungut. so pasal food testing ngn baju tok bertandang tu nanti2 la kita update ea.. jab g kalo ada mood bley la draftkan dulu entry tu...nak wat keje da xdo mood nie.

nie nak cerita pasal sticker inai. kesian x??? kena pakai sticker jea. ye la..kampung kita ceruk mana nak jumpa orang ukir2 inai, tapi mengedik nak pkai inai ukir2 jugak kan? so tu je la solution dia..dari suroh org yg x reti..buruk2 pon terima la janji benda tu berukir, baik lah kita pkai sticker..memang la xde tone2 bagai tapi sekurang2 nya cantik la cket bentuk dia kan...

hamba beli sticker nie kat kedai india dekat belah jalan TAR. ehhh..bukan, itu jalan apa eh? jalan masjid india? ke masjid jamek? arrgghhh...dah dekat 3 tahun keje sini pon x taw nama jalan lagi maap..maap....tapi kalo keluar dari stesen LRT masjid jamek tu...turun yang belah deret kedai2 tu, yang baazar tu..jangan masuk lorong bazaar tu..lalu kot jalan. kan ada kedai2 kan, ada deret2 muaz textile, kedai mainan tu...ha...area situ la, ada satu kedai india..mcm kedai runcit gitu. jamal ke apa.. before kedai makan tu. situ la.......

aku masuk2 je teros g kaunter tnya uncle tu ada sticker inai x? pastu dia terus panggil pekerja dia suruh tunjuk kat mana letak benda tu.. so aku amek 2 helai. corak lain2. satu helai ada sepasang tok tangan dan kaki. pastu ada corak kecik2 aku pon x paham tok apa... harga? mahal sikit RM4.90. ada yang cakap kalo kat maydin RM2.00 jea..tapi mandangkan aku malas nak ke maydin so aku rembat jea. alah..dua tu baru RM10, inai satu tiub baru RM2.00 kan... kata la satu tgn pkai 2 tiub. cukup kaki suma katakan lah 5 tiub kan ke baru RM20. ok la kan?????


nie la ghupe sticker tu. Gmba dr instagram..gmb ni jugak post kt blog b2b

entry malas nak taip panjang2.....hahahah.
sorry kalo sakit hati bace.....