si comel n si ensem

Isnin, 15 April 2013

WP : bintang bintang dessert corner

salam sejahtera...

mood berbelog masih zero...keje menimbun nie cam ne nak ada mood berbelog kalo masa tok pikir nak tulis pasal apa pon tadok.

but...nie curik masa tok menulis jugak, bia la ringkas ke apa pon. well, ikotkan perancangan awal majlis aku nanti xde dessert corner ke candy buffet ke...tp since my mum nak sediakan mcm2 kuih as pencuci mulut maka marilah kita create satu dessert corner. tp kuih2 traditional eo...

prop?

riben

paper lantern

dan

bintang bintang..


nak letak kat mana???
nanti la cite......boleh?