si comel n si ensem

Khamis, 23 Mei 2013

WP : dah booked homestay...yeayyy....

salam sejahtera...

kerja banyak nie..tp boleh la sambil2 buat keje, sambil main 4 pics 1 one, sambil update blog. multitasking sangat.

ok, pasal homestay. Alhamdulillah..semalam dah bank in deposit tok homestay. sebenarnya melibatkan emosi yang turun naik jugak la nak pilih homestay nie.. bertabah je la.

memula nak amek area kajang perdana, sibuk la pakcik tu bebel2 takut rumah kat situ kecik. halahhh...nk tido semalam je pon..bukan sebulan nak besar2, selesa2.

pastu akak opis suggest kan homestay area rumah dia. aku ok je..janji ada tempat rombongan aku nanti nak tido. bising jugak...jauh. nanti susah nak gerak pegi sana sabtu nie..lagipon nt MUA akan ke rumah saujana then kitorang akan bawak dia ke homestay tok mekap sume. mcm pusing2.. so xnk.

then jumpa homestay area desa baru, cheras..around 10 minit dari saujana. ngan area kg dato abu bakar baginda. satu rumah semi-d satu lagi rumah superlink. tp yg dato abu bakar baginda tu rumah setingkat. tengok pada living room mcm besar so boleh la.

call yang semi-d dulu. rupa nya dia da x buat homestay. dia nak jual. akhirnya booked dekat kg abu bakar baginda jea...jauh cket la kot, dalam 18 minit. tapi sebab tu dekat ngn sg. merab so suruh abg ipar yang escort rombongan ke saujana nanti.

kitorang mungkin akan tunggu dekat somewhere...mungkin akan sewa hotel bajet belakang tesco sebagai one stop centre..ngehngehngeh. mekap kat sana n rombongan akan berkumpul kat sana.

ok settle. alhamdulillah..da x payah pening ngn homestay dah....