si comel n si ensem

Isnin, 2 Jun 2014

mom2bee : 7 bulan dah...

salam sejahtera...

hari nie genap 28 minggu, 7 bulan dah. patut jumaat nie check up tapi tunda isnin depan. aloh aloh aloh... tunda lagi la ummi nak tengok eby A anjo anjo ummi nie...

sekarang dah boleh setart mendobi dah, nak nak lagi ramai yang dok pesan. dobi baju awal. 7 bulan dah bley prepare bag hospital dah.. ok2, patut sabtu hari tu dah mendobi separuh..tp, ntah la... xpe la nanti la.. ada je dah minggu ke 32 baru start mendobi kan..

weekend nie mmg xdan lagi sebab nak p beli katil dak eby nie dengan set pantang ummi. hosshh... banyak x banyak dah yang nak kena beli tapi jarak satu2 kedai tu bukan berdekatan. kajang-damansara-wangsa maju-kl, berpusing2...pening xtau nak buat apa dulu sampai ase nak nangis..pastu terus ase nak balik kampung je... hahahaha...cengeng.

paling menakutkan lately nie brixton hicks mcm hari2 je kena. memula xtau tu brixton hicks,tp klo hari2.. tetiba perut mengeras, menegang..sakit smpai nak tarik napas pon x boleh..tu brixton hicks la tu kot. dak eby jangan buat pasaiii...baru 7 bulan nak, excited tendang2 dalam perut dulu eh... nak keluar awal pon tnggu seminggu lepas raya ke..oh, seminggu sebelom raya pon ok. sebab time raya doc xde dak eby oii... nanti doc cina yang kena layan kita..ummi x mauuu...

hari nie jugak ada akak opis nie tegur..dengan mata bulat dia..tanya due bila sebab nampak macam perut dah kebawah cket..dia kata macam beranak awal je..hoiiihhh... berpeluh ummi dengar. dak eby jgn wat pasaii...jangan nak, jangan... emang la kepala dak eby asyik kat bawah je, pusing pon nanti kang dia balik bawah balik...tp lambat lagi nak engage..kan dak eby kan?????????? huaaa....

fuhh....fuhhh....kalo basuh sendiri lepas tu bawak p dobi keringkan agak2 rosak x baju dia???