si comel n si ensem

Rabu, 3 Ogos 2016

Lap habuk

Salam,

Manjang entry lap habuk kan. Nak wat camne, x bape rajin sangat nak update blog skang ni. Ni pon Xtau la ada org baca ke tak. Mcm xde je.....sbb tu lah lg malas nk menulis.. hohoho...

Xde masa jugak, tp tak de masa tu bleh di cari masa nye. Sebizi se takde masa mana pon kalo rajin mesti boleh.

Nampak tak? Malas tu culprit utama.

Oh. Hari ni last syawal kan? Selamat hari raya. Ummi pon dah 2 minggu lebih masuk keje dah.. masih rindu rinduan dekat budak berdua tu.

Paling tak leh move on, dengan dak aysar lah.. setiap kali nak tinggal dia.. hati ummi mati.. rasa macam kesian sangat kat dia, mcm x adil untuk dia..mcm.. mcm mcm lah. He such a gud boy... sangat2 gud boy. X reti nak demand lebih, or pasrah dan redha je apa org buat. Entah... tp setiap kali tengok pandangan mata dia, setiap kali pandang wajah dia, setiap kali tengok helaan nafas dia...rasa mcm x sanggup ummi nak. Masa aathif, first time tinggal.. ummi menangis, masa aysar tak...tp ummi paling terkesan time tinggal aysar. Time aathif sedih nye sekejab je...lepastu ummi bleh move on dah... hmmm.... doa kan lah ummi cepat2 upgrade jadi suri rumah.. in sha Allah, aamiin.

Eh, dah jadi entry luahkan perasaan plak. Xde idea nak up entry baru. Ada je benda baru yang bleh share tp tu lah...

Ok lah, len kali lah kita potpet lg.. apa2 yg bleh d share, kita share ea..