si comel n si ensem

Ahad, 16 September 2012

Bride with red lipstick

Skang ni trend mekap mulut nak pink pale aja...
To me untuk org putih melepaks ok la...tp still canot accept it as 'WOWWW...SHE LOOK GORGEOUS'
Xtaw kenapa sbb nampak pale..uh, dah nama pink pale memang itu la motif nya kan.
Cantik memang cantik tp di mata aku mcm something is missing..huhu.

En.pakwe pon sama bersetuju. Ah..kalo ikot dia memang nk suruh aku pakai
Lipstik yg red devil tuh. Xtaw wane red devil??? Aku bantai bagi je nama tu..hahaha...
Ala...yg ala2 merah exotic kot, gothic gitu..mcm kalo dlm cite vampire kan mesti pakai lipsetik merah menyala2 tu..
Red chilli ke??? Ah..pape je la..

Ayat dia yang xleh blah tu...'awk tu da la itam, pakai pucat2 mcm mayat tahu???'
Abs...kalo org putih pakai pucat2 pon mcm mayat jugak...grrrr....
Al kisah nye td, g kenduri kawan. She sangat lawa, mekap dia lawa...
Tp rasa kurang bila lipstik pink cair yang pale pale itu..
Lucky her, sbb dia putih melepaks...tp still ase nk kuarkan lipstik tepek2 cket,
Bagi nampak naik.

Pjg intro..hahaha, padahal dulu berangan nak pakai lipstik pink,
Xsedar diri kelam..tp sebab my mom x suka lipstik pink, mcm org sakit leukimia katanya..
N pakwe pon xsuka pink, jadi terbiasa pakai lipstik a bit darker. Ergh..memang xpenah pakai
Lipstik pink pon..huhuhu...selalu pilih more to peach kot.

Jadi, beta *tetiba* telah membuat keputusan,
Untuk nikah..beta xnak lipstik pink. Tp tanak merah. So haruslah peach kan??
Erm...erm...coral peach bla bla bla..aku pon xtaw yg pasti i hate dis kaler..


from google, sorry babe. Sooooo xsyuke dengan ini kaler. Is it pink or pinkish magenta
??? Suka hati aku je bagi nama..teheee


not dis kaler jugak, its a big no..awl2 lg da kena rejek ngn en.pkwe n my mom walopon
Aii is suka sbb tetiba feeling selena gomez,weeekkkk


dis kaler is coral, si google tu ckp lah..ini is ok.


pempuan cite heroes ni pakai kaler bright tangarine..omey omey...
Sbb minah tu comey, boley la...so basically a dark shade of pink peach coral gitu la...

And for sanding, yes i'm bride with a red lips..owahh...meletups aii...
Jauh lagi org da nampak bibir..wahahaha....
Untuk akad nikah a little soft n sweet gitu..and for sanding plak..
Aum..aumm...hahaha...


merah menyala membakar jiwa, kne make sure org duduk 4 batu pon bley nampak


dark red...evil.

Eh..eh, letak gamba org putih melepaks lak...tu nk lupa diri la tue...hihihi
So haku pon googling la red lipsetik for tanned skin...huhu. tanned okey, not dark*still xnk ngaku

noooo...im not like dis lorrr....



ahhhh...much better, hikss...



The red stilettos..

Last one...sbb suka sangat minah nie. Gile banyak aku letak gamba...huhuhu.
Nanti harus ckp ngn mak andam nak mcm mana mcm mana...

P/s: td byk gile bincang psl hal majlis ngn en.pakwe..smpai gadoh2, pastu terkekek2, pastu merajuk pastu...apa ntah!!!


Photobucket