si comel n si ensem

Jumaat, 28 Disember 2012

44 days untill our engagement day : Alhamdulillah...rezeki kawen lg

salam sejahtera...

ingatkan nak tunggu ticker tunjuk ada 40 hari lagi baru nak update tp berita gembira haruslah di share share kan, xkan yang sedih je nak rempan kat blog. uhuk3...

alhamdulillah....syukur sangat.

still, walo sume dapat tapi anggap nie as rezeki kawen. dapat bonus more than double than last year. ingatkan dapat kurang dari taon lepas sebab desas desus cakap dapat balance dari duit raya hari tu. sekali dpt more than double than last year..memang menjerit la. tapi ase mostly dpt lbey kurang kot. xtaw la kot ada yg dapat kurang.

double happiness bila increament pon double dari taon lepas.. Alhamdulillah ya Allah, dah boleh kawen terus bulan dua neh..hahaha. aku ingat kan tengah taon lepas da dapat increament so end year dapat sikit je la..sekali dapat lagi banyak. hepy sgt....terima kasih ya Allah.


Gamba sperti biasa dari instagram : yanisawekhadi

otak banyak dah idea neh.. macam macam dah dok pikir nak beli apa nie. tahan nafsu, tahan nafsu. alih siap2 duit tok simpan. nak g honeymoon lagi nie...fuhh fuhh... kuat la semangat.

bismillah...
semoga aku sentiasa di rahmati..
semoga hubungan ini sentiasa di rahmati..
semoga kami berdua sentiasa di rahmati..

semoga perjalanan kami menuju perhubungan
halal yang di redhai di permudahkan.

amin ya Rabb..