si comel n si ensem

Jumaat, 2 Ogos 2013

WP : final fitting baju bertandang.

salam sejahtera..

semalam dah fitting baju betandang. heh. ok tu je nak bagi taw.....

hahahaha....xde lah. semalam dalam kol 6 gerak dari opis, bukak waze carik jalan paling less jam nak ke putrajaya tuh. fuhh....tersesat sesat lah jugak. bukan sesat apa. bila aku cakap, masuk kiri elok je mr.hadi jalan terus, pastu tanya..simpang ni ke? hoihh...hangin beta!!! pastu suroh masuk smart.. dia plak konfiden cakap x masuk smart. wah...dia lagi taw. last2..pakai jalan yg taw je.. masuk MEX, kalo gini kalu...baik x payah bukak waze! awal2 lagi tuju MEX memang konfirm2 la x jam sebab tol mahal!! tapi nak tuju ke situ dekat bulatan tu bercinta jugak la...sume bawak cam hareeemmm...

sampai putrajaya 5 minit kol 7. so p alamanda, konon nak bukak pose kat sana...tp sume full house. sume nampak mcm local resident je, korang nie x masak ke?????? wah wah.. tetiba nak marah org kn? even food court pon full..last2 beli boost ngn auntie anne je. boleh la...isi perut.

masa fitting tu, dan2 akak tu tanya pakai korset x? halahaii...pakai kak, saya tengah terseksa jiwa raga ni.last2 akak tu suroh bukak baju dia nak tengok korset tu. erkk...ooookkkk. pastu akak tu cakap aku xleh pakai yg kancing first tu..sebab longgat, tu rasa x selesa. pastu bebel2. awak nie kurus sangat. pakai nombor 2, kalo bley pakai nombor 3 tapi mesti awak x selesa so pakai nombor 2 je. baik kak...huh.

dah fitting2 tuh..akak tu just measure hujung kain je. tang pinggang, tangan sume xkan di alter. pastu aku try gak la kenen2 kot boleh kalo x pakai korset kan. x boleh...memang la awk dah kurus, pakai korset nie bukan nak sembunyi lemaks mcm org lain tp tengok bila awak pakai korset, badan awak nampak tegak..postur pon cantik je. elehhh....cakap je la nak suruh org pakai jugak,nak puji2 org kurus konon. fine2.

tetiba masa keluar posing2 depan FPIL, akak tu betul2 kan kain pastu tanya...nie apa tertonjol keluar ni?? erk... siap cakap kat kat MIL sambil di perhati oleh FIL, dia dah kurus sangat dah nie, tengok tulang pingul pon timbul. ai was like..erkkk...??? bukan semua org pon sma ke?

masa balik tu ngadu domba kat mr.hadi, malu aii..acane akak tu cakap kurus sedangkan perut ku.. cough cough..boroi. erm...mr.hadi cakap maybe ayg da kurus sangat sampai nampak usus. yang boroi tu bukan buncit tapi usus. hahahahaha...mengong!!! bley plak cam tu.tapi tang bontot kim k ngn peha beyonce tu xleh wat pe la, mmg signature, hahahahha.

di sebab kan akak tu x alter tang pinggang. so nanti majlis boleh jea kalo wat2 terlupa nak pakai kan? bhahaha....tp akak tu berkali2 pesan. jangan lupa pakai korset taw? nanti masa akad nikah ngn sanding belah yan pon pakai jugak taw?? erk... erk... ok la... ye la...