si comel n si ensem

Jumaat, 28 September 2012

alhamdulillah....rezeki kawen.....

syukur sangat....dapat la tambah duit tabung kan...
tgk orang lain tok buat list nak shopping, kita telan liur je la..
xpe...xrasa terbeban pon..ase seronok dan excited plak..

tu la org kata, bila kita da bersedia nak melangkah ke situ..
insyaAllah Allah permudahkan jalan kita, andai ada ombak badai tu
biasa la kan...ujian Allah. kalo itu pon xley nak tempuh mcm mana nak hadapi
alam rumahtangga nanti, betol x?

walopon sume staff dapat, tapi aku still cakap nie rezeki kawen and
syukur sangat. dapat la RM1xxx.xx...xsmpai stengah bulan gaji pon
tapi still hepy..

nie kira rezeki kedua untuk taon nie lepas dapat kenaikan gaji tengah taon ritu.
yang nie x semua dapat, jadi hepy sangat sbb me and pakwe antara insan2 terpilih itu..
semoga bertambah2 rezeki nak kawen kami nanti.... amin.....