si comel n si ensem

Isnin, 3 Jun 2013

WP : done HIV test @ klinik kesihatan kajang.

salam sejahtera

hiv test dah komplete. weehoo... ala...da seminggu berlalu dah pon. g buat hari senin lepas kat klinik kesihatan kajang.

dekat2 kol 2 la sampai, sebab dengar kata hiv test start dr kol 2 smpai kol 4.. tp sebenarnya x sure kat kajang nie macam mana..so assume sama je ngn tempat lain. kitorang smpai, amek no...tunggu daftar je dah lama gila. sebab ramai bebudak nak masuk u buat medical checkup..bleerrggghhhh....penat tunggu. dengan x makan sume.

dah daftar pegi letak borang sume dekat bilik no. 20, tunggu lagi..sebab bebudak yang nak wat medical checkup pon kat sana jugak..rupa nya nak wat test tu kejab jea...tp yang lama tu sebab nurse tu slow, and dia x campo pon org2 yang nak wat hiv test nie dengan bebudak wat medical checkup tu. dah siap buat tu kena tunggu lama gila lagi..... tunggu result keluar.

rupa2 nya..dia siapkan semua yang nak wat HIV, pastu dia bagi result sekaligus sume. ala...mcm cikgu panggil nama sorang2 masa nak bagi kertas ujian tuh...bervulu je rasa. nasib xde cakap ngn opis keluar kejab jea, nanti dah siap masuk balik. klo x memang x sempat la. kol 1.45 +/- camtu sampai, kol 5 baru siap. bosan gile mengunggu....

tp sebab da settle so tetap senyum sampai ke telinga. fuhhh....sekarang nie barang2 semua dah siap. tinggal lagi nak settle kan borang jea. x sabar nak kawen...bhahahha....

ok ke topik lain plak.

kalo korang ada baca entry aku yg sebelom nie pasal period masa akad nikah tu. well... emosi turun naik jugak la..eh, emosi ke? xde lah. memula hepy la sebab uzur time akad nikah so x yah berkejar sangat la, mana nak tanggal mekap apa sume kan. lepas tu cycle period bertukar..

x period time akad nikah dah tapi awal lagi. malam kedua tu jatuh time waktu subur. ngehngehngeh... still excited. walopn kena berkejar time akad nikah tapi bila jatuh waktu subur rasa mcm, eh...ok gak. hahahhaha.....

pastu sekarang nie cycle bertukar lagi. balik kepada asal, period jatuh hari akad nikah. tapi still rasa gembira. mana2 pon ok...mihmihmih.