si comel n si ensem

Khamis, 18 Ogos 2016

Birthday abg aathif yg ke 2

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...dah 2 taon dah usia abg aathif, syukur pada Allah sebab kurniakan ummi abah anak yang sihat x banyak ragam..

Ummi dan abah da amik cuti awl2 dah nak bwk abg aathif jalan2..aniversary ummi abah sehari lepas bday abg aathif pn ummi x amik cuti (tp mc sebab migrain terok, abah pn mc sbb tonsil).

16/08/2016

Plan nye nak bwk abg aathif p zoo.. adk aysar tinggal ngn nenek. Tp pagi tu bawak adik aysar p kk nak amik appointment utk vaksin 5serangkai yang 2 bulan. End up..setengah hr kt kk sbb nurse suruh cucuk terus je... ni nt kte cite yeh. Now nk cite bday abg aathif kn.

So lepas blk dr kk, drive p salak selatan bwk abg aathif naik chu chu.. kemain suka abg aathif. Bwk p klcc, ummi nak mkn kat manhattan fish market, xtau plak kt klcc xde...hohoho.

Lepas tu bwk abg aathif pusing taman klcc..bg dia bjalan, layan dia main kat playground main buai n gelongsor.. xleh lama sbb nenek nak masak2 n buat kek utk abg aathif.. nenek masakkan spagheti, buat kek coklat ngn congo bars.. Alhamdulillah.

Abg aathif seronok sgt...ye lah, biasa ummi byk habiskan masa dgn adk aysar..hari tu mmg utk abg aathif je..tp ralat jgk sbb stengah hari dah kt kk kn..xpe, ganti hari lain. Jom tgk gmb jom... mls da nk menaip...