si comel n si ensem

Khamis, 18 Ogos 2016

idea decor : vanity tables aka meja solek yang ohsem

Assalamualikum....

biasa kan kalo kita beli set bilik tido, dia datang sesiap sekali dengan almari baju or orang kelantan panggil wardrobe dan meja solek. seketul segedebuk gitu meja solek datang,.kan?

sekarang ni zaman diy, wardrobe tu ada la yg pakai lagi...tp nak jimat? kita buat rak ala2 walkin kabinet..tp tu cerita lain, now, kita nak cite pasal vanity tables aka meja bersiap, eh bersolek. mekap.. ah...sama la tu.

okeh, now pn meja solek org da x beli seketul kn, semua pn diy. apa la...ikea mari lah. jom tengok antara idea2 ohsem yang aku save masa tengah scroll2 dekat pinterest...


dalam banyak2 paling suka yang nie...soft, simple dan teratur je... sesuai untuk orang
yang tak banyak mekap macam mak ni...hohohoho


ok...ni ala2 hipster cket, sesape yg banyak mekap dan aksesori tu,
bleh buat gini...diy je yoppp....  menariks nye tang lampu2 tu lah..
terus nampak cantik berseri muka ku....floles moles la...

nie lebey kurang yang kat atas tu la...tapi cermin dia kecik sikit..
kalo anak x kacau or xde anak, boleh la letak open shelve gitu...
kalo ank ummi yang perasaan ingin tau sangat tinggi itewww...
herm...kim salam lah.....


lebih kurang kat atas tu jgak. tp, instead of rak tu kiri kanan,dia letak
dedua seketul gitu. lawa gak... sesuai la utk korang2 yang banyak 
aksesori, banyak koleksi... ummi xde semua itewww

ni plak dia letak meja besar...letak pc terus, utk buat keje kat umah...
update blog ke kan... klo cenggini harus rajin ummi update blog...
hohoho. tp ummi suka gak gini..as simple as that. tp dapat kat dak aathif dia dari katil 
dia panjat terus atas meja...haiiiii

ha...ni plak bukan meja mekap...tp teaser utk work station. kira mcm at home
pny work station la... next kita share ea,,,

so.... korang punya vanity table or meja bersiap macam mana??? yok share yok.....

p/s : all image copy from pinterest,



Photobucket