si comel n si ensem

Isnin, 18 Mac 2013

WP : esok cuti

salam sejahtera....

korang semua tengah wat apa eh petang2 gini? aku kat opis kalo petang gini mcm lemau gile jea. eh...ke memang dari pagi aku lemau? ngeh ngeh ngeh....

hari nie siapkan keje...eh, check drawing jea. calculation kita check next week lah ea, xde mood dah nie. bertabah je da tadi nie... sejukkkk..mengigil dok kat opis nie. dengan tunang bertuah nie elok je parking cup cake dia atas meja aku. elok straight depan mata lak tu. sabar2...hari nie last ganti pose... tahan...... tunang da kecundang...biarkan dia, dia xpe...pose sunat jea, kali nie kita bagi can..sok2 xleh buka! hahahaha....

sok cuti nak g wat passport. ikotkan aku, aku nak wat kat UTC tu..dekat ngn opis. eh, jalan kaki penat jugak la...tp kalo stanby cekodok RM2 ngn tea ais se-ikat..no hal. keh keh keh. tapi en.tunang suroh buat kat kajang. hokey la....kito p kajang...kata nya kat kajang sonang cket. baik.... malam nie siap2 sapu minyak angin kat kaki sebab nak jadik tugu dalam komuter.

tadi dah amek gamba passport. kejab jea siap...siap amek yang 8 keping lagi sebab da plan kalo lawa nak jadikan as gambar kat kad nikah nanti. kad nikah bukan kad undangan tu (nie tunang aku je yang salah paham..org lain paham) tapi kad nikah yang macam ic tu. memula tengok mcm x puas hati jea.. sebab senyum x berapa manis. wakakaka.....lama2, mcm ok jugak kot. ngeh ngeh ngeh...

excited x? belom pape dah siapkan gambar tok kad nikah..muahaaha. mende lain xsettle lagi. itu yang di buat nye dulu. hehehe...da alang2 kan.

pas wat passport nak p fitting baju akad nikah. tetiba mcm xleh nak imagine cenggane la rupa baju tu.. huhu..nebes? xde la nebes sangat..mcm xde perasaan pon ada, siap boleh lupa esok nak kena pegi fitting. ngeh ngeh ngeh.

kalo dan esok nak pegi amek sijil kursus kawen ritu. kalo dan lah...kalo xdan sabtu lah kita g amek kan. huhuhu....wahhh..mcm banyak je benda nak kena wat esok. uhuk3...

lusa nak p matta fair. sape nak join? agak2 jumpa x?? x de yang perasan kot sebab orang ramai kan. xpe lah..kitorang plan nak g mana? mcm x plan lelok lagi jea.. tengok la nanti cam ne..

ok lah..da xtaw nak cite apa dah... byeeeee.....

perut x berdondang sayang lg dah...da tahap rock kot neh. siap org belakang ley dengar, tp ai is ilek je...bhahahah, selalu x sahur elok jea...xde rasa lapa mahupon kebuluq sebegini rupa.....

-----------------------------------------

entry nie sebenarnya untuk hari kamis lepas..tapi lupa nak up..ngeh ngeh ngeh... passport da siap. Alhamdulillah...buat kat kajang nun, en.tunang amek cuti jugak. sebab mahu teman tunang nye buat passport and paling penting fitting baju akad nikah. tapi kecewa... hahaha, aku x, tapi dia yang kecewa. baju aku tu akak tu ad adjustment cket so rabu nie baru ley fitting. aku ok jea.. tapi pakwe mcm down cket. x sabar nak tengok tunang dia nie pakai la kot, nhehehe...

sabtu kitorang gerak g matta fair. naik LRT jea. smpai2 terus pegi hall 2. hall 3 dah ramai org tp belom tahap sesak lagi la..hall 2 lagi lenggang. so ok la....dari xde orang, smpai penuh smpai da xde org balik baru kitorang settle. so dah booked tiket flight, hotel and transport tok pre-honeymoon. ngeh ngeh ngeh..

pre dulu...after da settle rumah dan kereta. da lapang cket..baru kita pegi honeymoon betul2. tu pon kalo xde isi lagi..hahahha. so kemana kami??? nak teaser ke? letak gambar macam org selalu buat tu? x payah la kot...kitorang g bali jea..hehehe. nanti cerita lain eh.

da settle kat matta fair terus berkejar ke rumah nenek tunang. ada BBQ. banyakkkk makan.. hehehe.

ok la..tu je nak cerita. nanti up entry pasal matta fair ea?? berbaloi2........